Kavala AirSea Show: Διεθνής διοργάνωση με σφραγίδα Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Μπορεί το Kavala AirSea Show να μη πραγματοποιείται φέτος λόγω των εθνικών εκλογών, ωστόσο, η διεθνής του εμβέλεια είναι «κατωχυρωμένη» και μάλιστα με… σφραγίδα Ευρωκοινοβουλίου, καθώς η διοργάνωση έχει την τιμή να βρίσκεται και επίσημα πλέον «υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

Όπως σημειώνει το Kavalapost.gr, η αιγίδα χορηγείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ως ηθική και όχι υλική υποστήριξη σε επιλεγμένες ποιοτικές και μη κερδοσκοπικές εκδηλώσεις φορέων με σαφές ευρωπαϊκό περιεχόμενο

Ποιες εκδηλώσεις μπορούν να τεθούν υπό την αιγίδα

του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Υπό την αιγίδα του Κοινοβουλίου μπορούν να τεθούν εκδηλώσεις (συνέδρια, συζητήσεις, σεμινάρια, θερινά πανεπιστήμια, βραβεία, διαγωνισμοί, φεστιβάλ κλπ.) που πληρούν, μεταξύ άλλων, τις εξής προϋποθέσεις:

έχουν σαφή ευρωπαϊκή διάσταση
έχει επιβεβαιωθεί η ημερομηνία και ο τόπος διεξαγωγής τους
έχουν περιορισμένη χρονική διάρκεια
είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα
Ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στον βαθμό στον οποίο η εκδήλωση αναδεικνύει τον ρόλο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον εκάστοτε τομέα.

Ιδιαίτερη προσοχή δίδεται επίσης σε εκδηλώσεις που διοργανώνονται από νέους ή απευθύνονται σε αυτούς ή που σχετίζονται με μειονεκτούσες κοινωνικές ομάδες.

Το σύστημα αυτό δεν συνεπάγεται καμία οικονομική δέσμευση για το Κοινοβούλιο και δεν παρέχει στον ενδιαφερόμενο το δικαίωμα χρήσης των εγκαταστάσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα