Με το δεξί ξεκίνησε στο Μουντιάλ η Δανία, 1-0 το Περου

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Γιουσούφ Πόουλσεν ο οποίος πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και τον Κάσπερ Σμάιχελ ο οποίος έκανε καταπληκτικές αποκρούσεις κρατώντας ανέπαφη την εστία του, η Δανία επικράτησε με 1-0 του Περού και μπήκε με το... δεξί στο Μουντιάλ.

Παρά το γεγονός ότι το Περού μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πίεσε τους Δανούς, δεν κατάφερε να μετουσιώσει την πίεση αυτή σε κάποιο τέρμα, με τον Σμάιχελ να πραγματοποιείθ εξαιρετική εμφάνιση.

Μάλιστα

το Περού είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 43 αλλά ο Κουέβα έστειλε την μπάλα άουτ από το σημείο του πέναλτι.

Στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης η Δανία μπήκε λίγο καλύτερα, ωστόσο το Περού ήταν αυτό που κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο.

Ωστόσο η Δανία μετά από κακή αμυντική λειτουργία της άμυνας της ομάδας του Ρικάρντο Γκαρέκα, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 59' με τον Πόουλσεν μετά από εξαιρετική μπαλιά του Έρικσεν έκανε το 1-0 γιορτάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τα 24α γενέθλιά του.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Περού προσπάθησαν για την ισοφάριση χωρίς όμως να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ.

Περού (Ρικάρντο Γκαρέκα): Γκαλέσε, Αντβλινκουλα, Ροντρίγκες, Ράμος, Τράουκο, Τάπια (87' Ακίνιο), Γιοτούν, Καρίγιο, Κουέβα, Φλόρες (63' Γκερέρο), Φαρφάν (85' Ρουϊντάιζ)

Δανία (Άγκε Χαρέιντε): Σμάιχελ, Ντάλσγκααρντ, Κιέρ, Κρίστενσεν (80' Γιόργκενσεν), Λάρσεν, Κβιστ (35' Σούνε), Ντιλέινι, Έρικσεν, Πόουλσεν, Σίστο (67' Μπρέιθγουεϊτ), Νικολάι Γιόργκενσεν

​Διαιτητής: Μπακαρί Γκασαμά (Γκάνα)

Keywords
Τυχαία Θέματα