Ματίγια: Απίστευτοι οι οπαδοί του Άρη - Εχουμε κάνει δυνατή ομάδα με τρομερές προοπτικές

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Χαβιέ Ματίγια, μίλησε για την πρώτη του χρονιά εκτός Ισπανίας, την ετοιμότητα της ομάδας του ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, ενώ τόνισε ότι είναι εντυπωσιασμένος από την συμπαράσταση του κόσμου των "κιτρινόμαυρων".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της ΠΑΕ Άρης:

«Είναι μια καινούρια εμπειρία για εμένα. Μια πολύ διαφορετική χρονιά γιατί είναι η πρώτη φορά που φεύγω από την Ισπανία και η αλήθεια είναι ότι το περίμενα αρκετά. Το μοναδικό που ήθελα, ήταν να πάω σε ένα ανταγωνιστικό

πρωτάθλημα με πολλούς οπαδούς, το οποίο το θεωρώ σημαντικό για να ζήσω αυτή την εμπειρία με περισσότερη όρεξη και φιλοδοξίες.

Μετά την προετοιμασία, η οποία ήταν μεγάλη και επώδυνη, νομίζω ότι τώρα έρχεται το καλό. Όλη η ομάδα έχει όρεξη και εγώ περιμένω πως και πως να έρθει η Δευτέρα για να ξεκινήσουν τα παιχνίδια, το οποίο ήταν αυτό για το οποίο δουλεύουμε. Έχει δημιουργηθεί μια δυνατή ομάδα και υπάρχουν πολύ καλές προοπτικές σε ότι αφορά τον Άρη και την ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε, όσα κάναμε στη προετοιμασία.

Μου είχαν μιλήσει για την ομάδα πριν έρθω. Όλοι μου είπαν τα καλύτερα. Το να έρθεις εδώ και να το ζήσεις, είναι πολύ διαφορετικό. Οι οπαδοί είναι απίστευτοι, όπως είδαμε και στο παιχνίδι προετοιμασίας που παίξαμε εκτός Θεσσαλονίκης. Σε όλες τις πόλεις και τα μέρη, ακόμα και στο βουνό, υπήρχαν οι οπαδοί του Άρη και αυτό προφανώς με έχει εντυπωσιάσει. Μας κάνει να καταλάβουμε πόσο σημαντικό κλαμπ είναι ο Άρης στην Ελλάδα. Εμείς σαν ποδοσφαιριστές, για να ανταποκριθούμε στην αγάπη που παίρνουμε, είναι να κάνουμε όσο το δυνατόν το καλύτερο μέσα στο γήπεδο.

Σε ότι αφορά τη Θεσσαλονίκη, στο λίγο καιρό που είμαι εδώ, τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου έχουμε περάσει πολύ καλά. Μας είχαν πει ότι είναι μια πολύ όμορφη πόλη. Η αλήθεια είναι ότι πριν ξεκινήσει η σεζόν, ο κάθε ένας έχει τη φιλοδοξία του. Εγώ πάντα ήμουν πολύ φιλόδοξος. Δε μου αρέσει να χάνω σε τίποτα. Πιστεύω ότι το τεχνικό επιτελείο έχει κάνει μια καταπληκτική δουλειά και εμείς ως ποδοσφαιριστές έχουμε προσπαθήσει να προσαρμοστούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να γίνουμε "ένα" με όσους ήταν ήδη στον Άρη.

Πιστεύω ότι εν τέλει έχουμε κάνει μια πολύ δυνατή ομάδα με τρομερές προοπτικές, τις οποίες δείξαμε σε κάποια παιχνίδια προετοιμασίας αλλά η αλήθεια είναι ότι κοιτώντας βήμα-βήμα θα προχωρήσουμε μπροστά. Η σεζόν είναι πολύ μεγάλη και νομίζω ότι έχουμε θέσει πολύ σωστές βάσεις. Ξέρουμε πως θέλουμε να παίξουμε σε επίθεση και άμυνα. Μένει να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο. Δε βάζουμε κανένα όριο στο που μπορεί να φτάσουμε και στη θέση που μπορεί να καταλήξουμε στο τέλος της χρονιάς».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα