Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ σταματά το ποδόσφαιρο λόγω προβλήματος στην καρδιά στα 28 του!

Μία δυσάρεστη είδηση για έναν πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ ανακοινώθηκε επίσημα από την γαλλική ομάδα, Γκινγκάμπ. Ο Αμπντούλ Ραζά Καμαρά, αναγκάζεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο σε ηλικία 28 ετών λόγω σοβρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Όπως ανακοίνωσε η Γκινγκάμπ, ο Καμαρά δεν θα φορά πια τη φανέλα της για ιατρικούς λόγους, μετά από μια μακρά διαδικασία εξετάσεων μέσω των οποίων βρέθηκε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. "Όλες οι σκέψεις μας συνοδεύουν τον Ραζά και την οικογένειά

του σε αυτή την επίπονη δοκιμασία που έχουν να ξεπεράσουν. Ολόκληρος ο σύλλογος του εύχεται καλή τύχη για αυτή τη νέα στροφή στη ζωή του. Θα είμαστε εκεί για να τον βοηθήσουμε, στο πλευρό του" αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας της Βρετάνης.

Αργότερα, αποκαλύφθηκε ότι αυτό το σοβαρό θέμα υγείας, αφορά θέμα στην καρδιά του Καμαρά και για αυτό είναι αναγκασμένος να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα μόλις στο 28 του χρόνια. Ωστόσο, όπως αναφέρεται σε γαλλικά δημοσιεύματα, δεν έχουν γίνει γνωστές ακριβείς λεπτομέρειες για την περιπέτεια της υγείας του.

Θυμίζουμε ότι ο Αφρικανός εξτρέμ είχε αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ στο δεύτερο μισό της σεζόν 2012-13 (ως δανεικός από την Σοσό), πετυχαίνοντας δύο γκολ σε 16 παιχνίδια με την φανέλα του Δικεφάλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα