Μαθητές του Κιλκίς ευχαρίστησαν με το δικό τους τρόπο τους αστυνομικούς της πόλης τους (VIDEO)

Με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο μαθητές του Κιλκίς μετά τους γιατρούς και του νοσηλευτές της πόλης τους, ευχαρίστησαν και τους αστυνομικούς, για την μάχη που έδωσαν απέναντι στην πανδημία του κορωνοϊού.

Η ομάδα μαθητών του καθηγητή φυσικής αγωγής Γιάννη Χαριτίδη, με την καθοδήγηση τη δική του και της χορογράφου συνεργάτιδάς του, Μαρίας Πουλαράκη, διδάσκει στα παιδιά, με την ενεργή συμμετοχή τους, την αδιάκοπη και ίσως κάποιες φορές επίπονη προσπάθειά τους, τη σημασία της

προσφοράς και αλληλεγγύης στον άνθρωπο που ίσως διστάζει να ακουστεί η φωνή του, που μπορεί να ντρέπεται να φανεί η ανάγκη του.

Η ομάδα Traccia GiovanNile, που αποτελείται από παιδιά του 2ου και 3ου Γυμνασίου Κιλκίς, με την ένθερμη στήριξη του Δ/ντή Ιωάννη Λιναρδάκη, έχει προγραμματίσει για τον Σεπτέμβριο, μια μουσικοχορευτική εκδοχή του παραμυθιού «Ο Μικρός Πρίγκηπας», τα έσοδα της οποίας θα δοθούν για την ενίσχυση της Παιδιατρικής Κλινικής του Γ.Ν. Κιλκίς, καθώς και 3 ολιγόλεπτες παραστάσεις για να δείξουν την εκτίμησή τους και να πουν με το δικό τους ιδιαίτερο τρόπο ένα "ευχαριστώ" στο Νοσοκομείο Κιλκίς, στην Αστυνομική Δ/νση Κιλκίς και στο Δημαρχείο Κιλκίς, γιατί οι εργαζόμενοί τους βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης του κορονοϊού.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Κιλκίς Δημήτρης Χαραλαμπίδης ευχαρίστησε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς τους για το όμορφο δικό τους "Ευχαριστώ".

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαθητές, Κιλκίς, VIDEO,mathites, kilkis, VIDEO