Μ. Βορίδης: Η κα Θάνου διορίστηκε άμισθη γιατί είχε γοητευτεί από τα χαρίσματα του Τσίπρα

Σκληρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης με αφορμή τις αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Απαντώντας στα όσα είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί "Μητσοτακοποίησης" της Επιτροπής ο κ. Βορίδης ανέφερε: "Ακούσαμε το καταπληκτικό. Να εγκαλεί ο κ. Τσίπρας

τον Πρωθυπουργό, για λαϊκισμό και επίσης να εγκαλεί τη ΝΔ για κομματικοποίηση! Ποιος; Αυτός που διόρισε την κυρία Θάνου στην Επιτροπή Ανταγωνισμού! Τη νομική του σύμβουλο! Άμισθη δε γιατί είχε γοητευτεί από τα χαρίσματα του κ. Τσίπρα και έπρεπε να προσφέρει αμίσθως!".

Παράλληλα κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως επιχειρεί να συσχετίσει την περίπτωση της κυρίας Θάνου με ανθρώπους οι οποίοι είχαν σχέση με την Επιτροπή Ανταγωνισμού σε χρόνο και με τρόπο άσχετο με τοποθέτηση πολιτική.

Υπογράμμισε επίσης πως "η ΝΔ είχε εγκαίρως και με σαφήνεια προειδοποιήσει, ως αξιωματική αντιπολίτευση, την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και είχε ενημερώσει τον ελληνικό λαό και είχε δεσμευτεί, ότι δεν θα αποδεχθεί την τοποθέτηση της Βασιλικής Θάνου στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, διότι είναι μια τοποθέτηση η οποία θίγει την ακεραιότητα, την αυτονομία και την ανεξαρτησία της Επιτροπής".

Keywords
Τυχαία Θέματα