Λουτσέσκου: Από αυτούς τους προπονητές εμπνεύστηκα

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραχώρησε μία διαφορετική συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για τις επιρροές που δέχθηκε και τους τεχνικούς που τον ενέπνευσαν στην προπονητική.

Greek Cup 2018 T-shirts | Φόρα το υπερήφανα!

Μιλώντας στο «Digi Sport», ο κόουτς του Δικεφάλου υποκλίνεται στους Βάλτερ Τζένγκα και Κοσμίν Ολαρόγιου, καθώς θεωρεί πως πρόκειται για δύο προπονητές που τον ενέπνευσαν στην δική του πορεία στον συγκεκριμένο

χώρο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ο Μάνγκια είναι ένας προπονητής που δουλεύει πολύ καλά την τακτική. Έφερε ένα νέο σύστημα στην Ρουμανία. Κέρδισε το πρώτο τρόπαιο, το Κύπελλο της Ρουμανίας, το οποίο σημαίνει ότι έκανε καλή δουλειά.

Νομίζω ότι η Κραϊόβα έπαιζε συχνά πολύ καλό ποδόσφαιρο, βασισμένο όπως είπα και στο ότι βρήκε ένα σύστημα που ταίριαζε με την ομάδα. Χαίρομαι που οι προπονητές που έρχονται από το εξωτερικό, πετυχαίνουν στην Ρουμανία

Yπήρχαν και άλλοι. O Μαντορλίνι της Κλούζ , ο οποίος κέρδισε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Επίσης, ο Βάλτερ Τζένγκα ήταν ένας ακόμα μεγάλος τεχνικός που άλλαξε όσο λίγοι προπονητές την νοοτροπία στη Ρουμανία. Ήταν ο πρώτος προπονητής που έδωσε μια ιδέα για την οργάνωση της ομάδας που προπονούσε.

Την ίδια στιγμή, ο Κόσμιν Ολαρόγιου ξεκίνησε με την Νασιονάλ. Αυτοί οι δυο προπονητές έχουν ανοίξει έναν άλλο δρόμο στο ρουμανικό ποδόσφαιρο. Ομολογώ ότι εμπνεύστηκα αρκετά από αυτούς».

Keywords
Τυχαία Θέματα