Έλενα Παπαρίζου: Μιλάει πρώτη φορά για το Fuego και αποκαλύπτει αν θα συνεχίσει στο The Voice (VIDEO)

Ο Θέμης Γεωργαντάς συνάντησε την Έλενα Παπαρίζου στα παρασκήνια της φωτογράφησης της για την περιοδεία που ετοιμάζει με τον Αναστάσιο Ράμμο.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα του Πρω1νού και αναφέρθηκε τόσο σε επαγγελματικά της θέματα, όσο και σε πιο προσωπικά.

Η τραγουδίστρια αρχικά αναφέρθηκε στην Ελένη Φουρέιρα και στη συμμετοχή της στη Eurovision 2018, τονίζοντας: “Εγώ ήθελα πάρα πολύ να κερδίσει η Ελένη.

Η Netta ήταν καλή, αλλά η Ελένη ήταν πιο ολοκληρωμένη πάνω στην σκηνή. Εγώ θα έλεγα στην Ελένη να ξαναπάει. Για εμένα είναι πρώτη”! Μάλιστα, μίλησε και για το γεγονός ότι πρώτη ερμήνευσε το Fuego, καθώς είναι στενή φίλη του παραγωγού. Αν και είχε ακουστεί το όνομα της για την Eurovision, η ίδια δηλώνει: “Δεν ήταν η δίκη μου στιγμή να πάω, ήταν της Ελένης. Το Fuego το ηχογράφησα επειδή είμαστε φίλοι με τον Άλεξ”.

Στην συνέχεια αποκάλυψε πως το The Voice θα συνεχιστεί: “Απ’ ότι ξέρω θα ξαναγίνει. Αν γίνει λογικά θα παραμείνουμε οι ίδιοι”. Όσο για το αν θα έκανε τηλεόραση, είπε: “Αν θα έκανα τηλεόραση θα ήθελα να είμαι στο κομμάτι της μουσικής. Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά νομίζω ότι δεν είμαι έτοιμη για παρουσίαση”.

Δείτε τα όσα δήλωσε στο παρακάτω βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα