Λεουτσάκος: Η παρουσία του Ηρακλή δίνει λάμψη στη Football League

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος μίλησε για την παρουσία του Ηρακλή στη φετινή Football League, αλλά και για τα θέματα λειτουργικότητας του φετινού Πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για το ραντεβού με τους ανθρώπους του Ηρακλή:

«Οι ιθύνοντες του Ηρακλή ζήτησαν μία ενημέρωση για τα θέματα της Football League. Είναι μία επιτυχία για τον Ηρακλή που σε μία τόσο δύσκολη περίοδο για το ελληνικό ποδόσφαιρο βρέθηκε ο Τομ Παπαδόπουλος μαζί με το επιτελείο του για να επενδύσει στην ομάδα. Εμείς τους εξηγήσαμε πως λειτουργεί το Πρωτάθλημα και του είπαμε ότι θα είμαστε δίπλα του σε αυτό το νέο του εγχείρημα».

Για τις απορίες που εξέφρασε ο Τομ Παπαδόπουλος: «Το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησής μας αφορούσα τα τηλεοπτικά και το πώς λειτουργεί το Πρωτάθλημα της Football League. Εγώ του έδωσα ένα σχετικό έγγραφο με όλα τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει. Επίσης την Παρασκευή έχουμε ένα συμβούλιο για να εξηγήσουμε και να μιλήσουμε με τις ομάδες για το φετινό Πρωτάθλημα, αλλά και για τη δέσμευση του υφυπουργού για το τηλεοπτικό συμβόλαιο που θα κληθούμε να υπογράψουμε».

Για την ημερομηνία έναρξης του Πρωταθλήματος: «Θα αποφασίσουμε στο συμβούλιο τι θα γίνει. Θα πρέπει να υπογράψουμε πρώτα το τηλεοπτικό συμβόλαιο και έπειτα να ορίσουμε ημερομηνία έναρξης του Πρωταθλήματος. Επίσης θα πρέπει να συζητήσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες της Football League. Οι ομάδες θα είναι αυτές που θα αποφασίσουν πότε θα ξεκινήσει το Πρωτάθλημα».

Για την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου σχετικά με τις ομάδες που θα πάρουν την άνοδο από τη Football League: «Σεβόμαστε τη συγκεκριμένη απόφαση και την αποδεχόμαστε. Το Πρωτάθλημά μας διεξάγεται υπό την αιγίδα της ΕΠΟ, οπότε συμμορφωνόμαστε με κάποιες αποφάσεις. Γενικά τα τελευταία χρόνια έχουμε κάνει αρκετές υποχωρήσεις. Έχω την εντύπωση πως από φέτος ήδη το Πρωτάθλημά μας θα είναι ακόμα καλύτερο. Αμέσως μετά την έναρξη του Πρωταθλήματος θα κάνουμε μία συνέντευξη τύπου για να εξηγήσουμε στον κόσμο το τι ακριβώς έχει γίνει».

Για το πώς θα γίνει καλύτερο το Πρωτάθλημα της Football League: «Όταν μειώνονται τα έξοδα και όλα τα έσοδα πηγαίνουν στις ομάδες, αυτό είναι από μόνο του ένα πολύ θετικό στοιχείο. Οι ομάδες θα είναι πιο βιώσιμες, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι και πιο ανταγωνιστικές. Από την άλλη όμως δεν είμαστε εντελώς ικανοποιημένοι καθώς θα μπορούσαμε να έχουμε εξοικονομήσει ακόμα περισσότερα έσοδα. Σε περίπτωση όμως που του χρόνου γίνει η αναδιάρθρωση, θα ευνοηθούν πολύ οι ομάδες μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα