Λένα Παπαληγούρα: Οι πρώτες δηλώσεις της ηθοποιού μετά την είδηση της εγκυμοσύνης

Η Λένα Παπαληγούρα και ο σύζυγος της Άκης Πάντος θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά.

Η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται ήδη στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, όμως όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσε να κρατήσει αυτό το χαρμόσυνο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ίδια μίλησε στην εφημερίδα Reallife και τον Βασίλη Μπουζιώτη όπου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να μείνει κρυφό, γιατί είναι προσωπικά πράγματα αυτά και θέλουμε όσο μπορούμε να τα κρατάμε μεταξύ μας. Και από τον θίασο θεάτρου «Βέμπο», όπου παίζω στο έργο «Η δασκάλα με

τα χρυσά μάτια», το είχα εμπιστευτεί μόνο στον Κωνσταντίνο Ασπιώτη και στη Γιούλικα Σκαφιδά. Θα το μοιραζόμουν μαζί τους μέσα στις επόμενες μέρες αφού είχε ήδη αρχίσει να φαίνεται η κοιλίτσα, αλλά με πρόλαβε το δημοσίευμα».

Η Λένα Παπαληγούρα δεν μπορεί πλέον να κρύψει την χαρά της που θα φέρει στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτα της με τον σύζυγο της, όμως τόνισε πως δεν γνωρίζει ακόμη το φύλο του μωρού. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι που θα μεγαλώσει η οικογένειά μας και θα αποκτήσει αδελφάκι ο Αναστάσης μας».

Μάλιστα, συμπλήρωσε πως θα συνεχίσει να βρίσκεται κανονικά στο θέατρο και πως αμέσως μετά την γεννά θα επιστρέψει κανονικά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα