Λειτουργεί και πάλι το εστιατόριο των φοιτητικών εστιών του ΑΠΘ (ΦΩΤΟ)

Ξεκίνησε και πάλι σήμερα τη λειτουργία του το εστιατόριο των φοιτητικών εστιών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Το εστιατόριο, ξεκίνησε τη λειτουργία του με τη διανομή του μεσημεριανού γεύματος, με την ύπαρξη του να θεωρείται βέβαιη μέχρι και τις 22 Δεκεμβρίου, όταν και θα κλείσει για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

"Η σύμβαση των εργολαβικών είναι μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου, αλλά περιμένουμε πως το εστιατόριο θα ανοίξει κανονικά και μετά τα Φώτα", αναφέρει στο thestival.gr

εργαζόμενος στο μαγειρείο του εστιατορίου.

Το εστιατόριο προσωρινά δεν θα παρέχει πρωινό γεύμα παρά μόνο μεσημεριανό και βραδινό με τις προμήθειες που υπάρχουν, μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για να γίνουν νέες παραγγελίες.

"Επίσης, στην αρχή θα δίνεται ένα πιάτο αντί για δύο, ενώ κάποιες μέρες θα δίνεται και δεύτερο πιάτο" συμπληρώνει ο εργαζόμενος στο μαγειρείο του εστιατορίου.

Σημειώνεται πως έχει αποκατασταθεί η σίτιση και στις Δ' Εστίες, επί της Λέοντος Σοφού.

Κανονικά από σήμερα και η λειτουργία των ασανσέρ

Κανονικά λειτουργούν από σήμερα και τα ασανσέρ στα κτίρια των Β', Γ' και Δ' φοιτητικών εστιών του ΑΠΘ.

Υπενθυμίζεται η εταιρεία, η οποία είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία των ανελκυστήρων, προχώρησε σε διακοπή της λειτουργίας τους, καθώς παρέμενε απλήρωτη από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ.

Keywords
Τυχαία Θέματα