Λ. Κυρίζογλου: Ήταν τιμή μου να ηγηθώ ως Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης των Δήμων μας στην Κεντρική Μακεδονία

Υπό την προεδρία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα, συνήλθε σήμερα το πρωί, Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης η Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τη δημοτική περίοδο 2019-2023.

Στον αποχαιρετιστήριο λόγο του,

ο απερχόμενος Πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ, Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου ευχαρίστησε τους συναδέλφους Δημάρχους και τους Δημοτικούς Συμβούλους για την αγαστή συνεργασία που είχαν κατά τη διάρκεια της δημοτικής περιόδου 2014-2019 προσθέτοντας τα εξής:

«Μετά τη λήξη της δημοτικής περιόδου 2014-2019 σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη σας και την τιμή που μου κάνατε να ηγηθώ ως Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης των Δήμων μας στην Κεντρική Μακεδονία. Η Αυτοδιοίκηση είναι ο χώρος της συνεργασίας, της συνάντησης, του διαλόγου. Με το πνεύμα αυτό πορευθήκαμε πέντε χρόνια. Συνεχίσαμε το σημαντικό έργο το οποίο παραλάβαμε από την προηγούμενη διοίκηση της ΠΕΔ-ΚΜ και το αναπτύξαμε περαιτέρω. Καταστήσαμε την ΠΕΔ-ΚΜ γνωστή σ’ ολόκληρη την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ακόμη και στο τελευταίο χωριό. Φροντίσαμε να καταξιωθεί ως θεσμός στο σύνολο της Αυτοδιοίκησης της χώρας μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα