Μπα: Αισθάνομαι όμορφα στον Άρη, με πάθος για τη νίκη απέναντι στον Αστέρα

Για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και τις πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα, μίλησε ο νεαρός χαφ του Άρη, Αμπού Μπα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το αν ήταν εύκολη η απόφαση του να έρθει στον Άρη: «Είναι η πρώτη φορά που αγωνίζομαι στο εξωτερικό. Δεν είχα κάποιο φόβο να κάνω αυτό το βήμα και να έρθω στον Άρη».

Για την πρώτη του... γεύση από τον Άρη

και την Θεσσαλονίκη: «Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ο καιρός. Είναι θετικές οι πρώτες μου εντυπώσεις, γενικά αισθάνομαι όμορφα στην ομάδα».

Για την σχέση του κόσμου με την ομάδα: «Η δύναμη του κόσμου είναι εντυπωσιακή. Στηρίζουν την ομάδα ανεξάρτητα τις συνθήκες. Μας δίνουν δύναμη και υποστήριξη σε κάθε στιγμή».

Για τις διαφορές του ελληνικού με το γαλλικό πρωτάθλημα: «Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση, είναι ότι στην Ελλάδα οι ομάδες παίζουν πιο αμυντικά, αυτή είναι η βασική διαφορά που διαπιστώνω».

Για τα χαρακτηριστικά που προσδίδει στον Άρη: «Παίζω ως box to box μέσος, αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού μου, να κόβω την μπάλα και να προωθώ το παιχνίδι της ομάδας».

Για το αν μίλησε με κάποιον προτού πάρει την απόφαση να έρθει στον Άρη: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, δεν είχα τον χρόνο να μιλήσω με κάποιον, ωστόσο, στον Άρη βρήκα ποδοσφαιριστές που μπορώ να επικοινωνήσω, όπως ο Ντιγκινί και ο Ιντέγε».

Για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης: «Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μια πολύ καλή ομάδα, όμως εμείς έχουμε ένα αήττητο σερί και ο στόχος μας είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στους οπαδούς του Άρη ενόψει του ματς με τον Αστέρα: «Θα μπούμε στο παιχνίδι παθιασμένοι για να πάρουμε το τρίποντο της νίκης».

Keywords
Τυχαία Θέματα