Λ. Αυγενάκης: Η πορεία της κυβέρνησης είναι ένα χρονικό πολιτικής εξαπάτησης

"Η πορεία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι ένα χρονικό πολιτικής εξαπάτησης αλλά και οικονομικής και κοινωνικής καθήλωσης", δήλωσε μιλώντας στον Alpha 989, ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης.

"Η κυβέρνηση καθήλωσε την οικονομία με την περήφανη διαπραγμάτευση του 2015, την ώρα μάλιστα που η χώρα έβγαινε από την κρίση"τόνισε.

"Είναι μια κυβέρνηση που μοιράζει κόλλυβα. Το κοινωνικό μέρισμα που διανέμει δεν είναι προϊόν της αναπτυξιακής διαδικασίας της οικονομίας αλλά της υπερφορολόγησης και της εσωτερικής στάσης

πληρωμών. Η Κυβέρνηση ξεζουμίζει, υπερφορολογεί και έχει διαλύσει τη μεσαία τάξη. Ο κ. Τσίπρας δημιουργεί πελάτες και δεν επενδύει στους πολίτες. Η χώρα με τον κ. Τσίπρα περιμένει στο τέλος του χρόνου με το χέρι τεντωμένο για να λάβει το επίδομα. Ταυτόχρονα, το αποθεματικό του προϋπολογισμού έφτασε σχεδόν στο 1 δισ. ευρώ μετά την έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου" είπε προσθέτοντας πως την ίδια ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ μιλούν για μια Ελλάδα περήφανη, αισιόδοξη που θα δημιουργεί, που πρέπει να στέκεται στα πόδια της, που θα έχει δεύτερες ευκαιρίες και ανοιχτές τράπεζες.

Keywords
Τυχαία Θέματα