Attica Bank με ξύλο και αχρείαστους διορισμούς

19:02 29/11/2018 - Πηγή: In.gr

Εάν δείτε ένα υψηλόβαθμο τραπεζικό στέλεχος να κυκλοφορεί με μια… δαγκωματιά στο αριστερό του αφτί, να ξέρετε ότι αυτή προήλθε από τον καβγά (με συνοδεία γηπεδικών… γαλλικών και γρονθοκοπημάτων) ανάμεσα στον διορισθέντα από την κυβέρνηση πρόεδρο της Αττικής Τράπεζας Π. Ρουμελιώτηκαι τον διορισθέντα από την Τράπεζα της Ελλάδος CEO της Attica Bank,

Θ. Πανταλάκη. Και οι δυο τους εμφανίστηκαν Δευτέρα και Τρίτη στην τράπεζα, χωρίς όμως να ανταλλάξουν βλέμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βηματοδότη, από τον έλεγχο (για τον καβγά) που ήδη άρχισε να διεξάγει η Τράπεζα της Ελλάδος. Αν και τον έχουν χαρακτηρίσει απόρρητο! Γιατί άραγε; Για να μην τρωθεί η ήδη καταρρακωμένη εικόνα της συριζοτράπεζας; Από τον έως τώρα έλεγχο μαθαίνω ότι τους φάνηκε περίεργο το γεγονός πως, πρώτον, ο κ. Ρουμελιώτης είχε προταθεί αρχικά από τον ΣΥΡΙΖΑ ως CEO της Τράπεζας αλλά με ένσταση της Τράπεζας της Ελλάδος διορίστηκε πρόεδρος.

Και, δεύτερον, όπως μου είπαν από την ΤτΕ, το γεγονός ότι «σιγά- σιγά και με τις πλάτες του ΣΥΡΙΖΑ απέκτησε ορισμένες αρμοδιότητες που είχε ο CEO της τράπεζας, όπως για παράδειγμα το κονδύλι και την ευθύνη των Δημοσίων Σχέσεων». Εως εδώ καλά θα πείτε, αλλά από έρευνα που έγινε (πάλι από την ΤτΕ) εμφανίστηκαν και κάποιες αχρείαστες προσλήψεις δημοσιογράφων για να προβάλλουν το έργο ποιανού άραγε; Του προέδρου; Της τράπεζας; Ποιος ξέρει. Αυτό ακριβώς τον κατάλογο ζητεί τώρα η Τράπεζα της Ελλάδος.

Keywords
Τυχαία Θέματα