Κυριάκος: Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να φτάσει εκεί που ονειρευόμαστε

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, επισκέφθηκε τα ΙΕΚ Δέλτα και μίλησε σε σπουδαστές Αθλητικής Δημοσιογραφίας για διάφορα θέματα που αφορούν τον Δικέφαλο του Βορρά.

Εκπτώσεις για όλους από -70% στα PAOK FC Official Stores

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το που θα

κριθεί το πρωτάθλημα: "Και η παραμικρή λεπτομέρεια μετράει πλέον. Εμείς θέλουμε το πρωτάθλημα. Η ομάδα τώρα σκέφτεται μόνο ένα ματς, το επόμενο με τον Παναιτωλικό και δεν σκέφτεται κανένα ντέρμπι. Δεν πρέπει να αγνοείς καμιά λεπτομέρεια. Πρέπει να λειτουργείς σαν πρωταθλητής για να γίνεις κιόλας. Τα παιχνίδια τα κερδίζεις Δευτέρα με Σάββατο και την Κυριακή απλά τα παίζεις"

Για τους Χουλτ και Μολέδο: "Για τον Χουλτ δεν υπήρξε καμιά προσέγγιση. Ο Μολέδο ήταν ένας παίκτης που μας άρεσε, τον θέλαμε και νομίζαμε ότι είναι διαθέσιμος ωστόσο είχε πάρει τις αποφάσεις του. Οι μεγάλοι αντίπαλοι πιστεύω ότι πρέπει να λειτουργούν με μία σχέση σεβασμού. Αυτό πιστεύουμε στον ΠΑΟΚ. Και γι' αυτό είπαμε ότι δε θα πάρουμε παίκτη με προσφυγή".

Για τον Λουτσέσκου: "Πήραμε βοήθεια από τον Λουτσέσκου στο να διατηρηθεί η ενότητα και η ψυχραιμία. Συνήθως γίνεται το αντίθετο με τους προπονητές, που είναι στην πιο δύσκολη θέση, με αποτέλεσμα πολλές φορές να πρέπει εμείς να τους βοηθάμε να διατηρούν την ψυχραιμία τους. Εκείνος όμως προσπάθησε να ηρεμήσει τα πράγματα όταν στην αρχή δεν πήγαιναν καλά και το κατάφερε. Νομίζω ότι έχει εξασφαλίσει τη δυνατότητα να παρουσιάσει το δικό του σχέδιο εξέλιξης του ΠΑΟΚ, έχει κερδίσει την πλήρη εμπιστοσύνη. Το έχει κερδίσει όπως και τον κόσμο σιγά σιγά. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι.."

Για αποχώρηση Τσίμιροτ και το αν θα καλυφτεί η θέση από μέσα δηλαδή με παραμονή Κάτσε ή επιστροφή Χαρίση ή με μία μεταγραφή: "Θεωρώ ότι είναι μία θέση που είναι καλυμμένη προς το παρόν. Σίγουρα όμως θα καλυφθεί το κενό. Δεν προβλέπεται επιστροφή Χαρίση γιατί υπάρχουν κάποιες συμφωνίες με την ομάδα που τον δάνεισες και δεν είναι σωστό να τις σπάσεις. Ο Κάτσε είναι ένας παίκτης που είναι υπό διαπραγμάτευση και μπορεί να αποχωρήσει με τη σωστή πρόταση. Θα ψάξουμε μία ακόμα πιο ποιοτική λύση σε εκείνη τη θέση. Υπάρχουν τώρα ο Μαουρίσιο,ο Κάνιας, ο Σάκχοφ και υπό προϋποθέσεις ο Ελ Καντουρί που μπορούν να αγωνιστούν εκεί και νομίζω ότι δεν υπάρχει άλλη ομάδα που να διαθέτει τέτοιους και τόσους παίκτες στη θέση"

Για το ενδιαφέρον του Μάντσον και την φημολογία περί πρότασης: "Δεν τίθεται θέμα Μάντσον ούτε υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση από την πλευρά μας"

Για τον Λούμπος Μίχελ: "Το 40% λένε παγκοσμίως ότι είναι ένα καλό ποσοστό μεταγραφών που θα βγουν. Δεν υπήρξε θέμα αποχώρησης και αυτό αποδεικνύεται από το ότι δεν έγινε αντικατάσταση"

Για το αν θα υπάρξουν και άλλες πωλήσεις: "Όλοι οι ποδοσφαιριστές μπορούν να πουληθούν αν πληρωθεί η ρήτρα τους και δεν μπορεί να κάνει καμία ομάδα κάτι σε όλον τον κόσμο. Π.χ για τον Πρίγιοβιτς λέμε ότι δεν τον πουλάμε στην περίοδο του Ιανουαρίου και όσο περνάει από το χέρι μας θα επιμείνουμε στην άποψή μας. Αλλά η γενική θέση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι πως όλοι πωλούνται τη σωστή στιγμή στη σωστή τιμή".

Για το ενδεχόμενο εμπλοκής του Ιβάν Σαββίδη στην ΚΑΕ: "Είναι μία συζήτηση που την κάνουμε... λες και δεν βοηθάει ήδη σημαντικά την ΚΑΕ. Το πρόβλημα είναι ότι μπορείς να μπεις, να επενδύσεις και να πάρεις το πρωτάθλημα αλλά και πάλι δεν θα μπορείς να βγεις σίγουρα στην Ευρωλίγκα. Είναι δομικά τα προβλήματα στο μπάσκετ"

Για το αν άργησε να δημιουργηθεί ομάδα πρωταθλητισμού από τον Ιβάν Σαββίδη: "Θα μπορούσα σχηματικά να πω πως ο κ. Σαββίδης παρέλαβε ένα ερείπιο που ήθελε να το κάνει στολίδι. Όσα χρήματα και να δαπανήσεις, στο ποδόσφαιρο χρειάζεται χρόνος για να ωριμάσουν οι συνθήκες από τη βάση πριν φτάσεις στην επιτυχία. Έγιναν πολλές αλλαγές στην προσπάθεια να βρεθεί χημεία. Το 2013 για παράδειγμα δεν μπορούσες να φέρεις τους παίκτες που φέρνεις σήμερα και να προπονούνται στις συνθήκες που είχες. Πρέπει να χτίζεις από τη βάση. Θέλει χρόνο μέχρι να αποκτήσεις ένα σταθερό γκρουπ. Γίνονται και λάθη. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ πλέον είναι έτοιμος να φτάσει εκεί που ονειρευόμαστε. Να διεκδικεί και να κατακτά τίτλους".

Keywords
Τυχαία Θέματα