Κρούση του ΠΑΟΚ για Κουρμπέλη

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση αντικαταστάτη του Γκόικο Τσίμιροτ και προέβη σε διερευνητική επαφή με την πλευρά του Παναθηναϊκού για τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Εκπτώσεις για όλους από -70% στα PAOK FC Official Stores

Αργά χθες (24/1) το βράδυ υπήρξε επικοινωνία ανθρώπων του ΠΑΟΚ

με την πλευρά του Παναθηναϊκού και σύμφωνα με το sport24.gr, μεταφέρθηκε η πρόθεση του Δικεφάλου να προσφέρει 1.200.000 ευρώ για τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Οι "ασπρόμαυροι" βάζουν στη συμφωνία και τη μετακίνηση "πακέτο" των Κωνσταντινίδη, Μυστακίδη (έχουν ουσιαστικά συμφωνήσει με τους Πράσινους και περιμένουν το ΟΚ του ΠΑΟΚ) και Κάτσε (έχει και άλλες προτάσεις και πρέπει να γίνει διαπραγμάτευση με τον Παναθηναϊκό).

Στον ΠΑΟΚ ψάχνουν παίκτη για τη μεσαία γραμμή, μετά την πώληση του Τσίμιροτ στην Σταντάρ Λιέγης, με τον Κουρμπέλη να βρίσκεται ψηλά στη λίστα και τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα. Επίσης, υπάρχει ενδιαφέρον και για τον Μάντσον του Ατρομήτου, δίχως όμως να έχει γίνει επίσημη πρόταση, όπως δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Περιστερίου (δείτε ΕΔΩ).

To πλεονέκτημα της περίπτωσης Κουρμπέλη σε σχέση με αυτή του Μάντσον, είναι ότι ως Έλληνας δεν καλύπτει θέση ξένου όπως ο 27χρονος μέσος του Ατρομήτου. Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη Μάτος, Σάχοβ, Αζεβέντο και Μαουρίσιο στο δυναμικό του και εφόσον συνεχίσει να κινείται για την απόκτηση του Χατσερίντι, δεν θα έχει θέση κενή για τον 27χρονο Βραζιλιάνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα