Κύκλοι ΝΔ για Καλαφάτη: Είχε ενημερώσει έγκαιρα τον Κ. Μητσοτάκη - Θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την υποψηφιότητα που θα επιλέξει το κόμμα

Σχολιάζοντας δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν το τελευταίο διάστημα ως υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης ενημέρωσε την εβδομάδα που πέρασε τον Πρόεδρο της ΝΔ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη ότι οι διαρροές αυτές όχι μόνον δεν προέρχονται από τον ίδιο, αλλά ότι επιθυμία του είναι να παραμείνει στην κεντρική πολιτική σκηνή και όχι να διεκδικήσει την δημαρχία της πόλης.

"Ο Σταύρος

Καλαφάτης είχε ενημερώσει τη βδομάδα που πέρασε πως δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης" τονίζουν κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας, σχολιάζοντας την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Μάλιστα, οι κύκλοι της Πειραιώς σχολιάζοντας δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν το τελευταίο διάστημα ως υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, σημειώνουν πως "ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης ενημέρωσε την εβδομάδα που πέρασε τον Πρόεδρο της ΝΔ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη ότι οι διαρροές αυτές όχι μόνον δεν προέρχονται από τον ίδιο, αλλά ότι επιθυμία του είναι να παραμείνει στην κεντρική πολιτική σκηνή και όχι να διεκδικήσει την δημαρχία της πόλης"

"Ο κ. Καλαφάτης θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την υποψηφιότητα που θα επιλέξει η ΝΔ προκειμένου να διεκδικήσει το Δήμο Θεσσαλονίκης" διαμηνύουν.

Τέλος, οι κύκλοι της ΝΔ τονίζουν πως "ο κ. Καλαφάτης επέλεξε έγκαιρα να γνωστοποιήσει τις προθέσεις του προκειμένου να είναι συνεπής με τους πολίτες που τον στήριξαν για το Δήμο Θεσσαλονίκης".

Keywords
Τυχαία Θέματα