ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης: Συνεχίζεται η έκπτωση 50% στους φοιτητές ΕΑΠ Φ

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι θα συνεχίσει να παρέχει έκπτωση 50% στους φοιτητές του ΕΑΠ, εξέδωσε το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί πως όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η πολιτεία δεν ανανέωσε τη σύμβαση μεταξύ Υπουργείου Παιδείας και των ΚΤΕΛ, με συνέπεια τα ΚΤΕΛ να μην χρηματοδοτούνται για την απώλεια εσόδων από την έκπτωση και οι φοιτητές θα πρέπει να καταβάλουν ολόκληρο

εισιτήριο από την 1/10/2018.

Αναλυτική η σχετική ανακοίνωση των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης

"Με το υπ.αρ.5982/2-10-2018 έγγραφο της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας ΚΤΕΛ, ενημερωθήκαμε ότι η πολιτεία δεν ανανέωσε τη σύμβαση μεταξύ Υπουργείου Παιδείας και των ΚΤΕΛ, με συνέπεια τα ΚΤΕΛ να μην χρηματοδοτούνται για την απώλεια εσόδων από την έκπτωση, που παρείχαν σε φοιτητές ΕΑΠ. Επομένως, οι φοιτητές ΑΕΠ θα πρέπει να καταβάλουν ολόκληρο εισιτήριο από την 1/10/2018.

ΌΜΩΣ, η εταιρεία μας, στα πλαίσια του κοινωνικού της ρόλου και με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στις/στους σπουδάζουσες/οντες, αποφάσισε σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της τη ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ 2018 !

Παρά την κατάργηση της υποχρέωσης παροχής έκπτωσης λοιπόν, η εταιρεία μας θα παρέχει έκπτωση -και μάλιστα 50% κι όχι 25% όπως όριζε η σύμβαση- στα εισιτήρια όλων των φοιτητών ΕΑΠ μέχρι τις 31/12/2018, οπότε και θα επανεξετάσουμε τη θέση μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα