Κρήτη: Εξαπάτηση από τουριστικό πράκτορα καταγγέλλει ο Σύλλογος Ρευματοπαθών

Έφτασαν μέχρι το λιμάνι κι έμειναν με τις βαλίτσες στο...χέρι!

Πρόκειται για μέλη του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης, που είχαν προγραμματισμένη εκδρομή εκτός Κρήτης με 87 συμμετέχοντες, η οποία όμως, όπως έγραψε το cretalive, δεν πραγματοποιήθηκε κατόπιν...εξαφάνισης του τουριστικού πράκτορα.

Όπως ανέφερε στο cretalive,

η κ. Κατερίνα Κουτσογιάννη, πρόεδρος του Συλλόγου, ήδη προχωρούν σε σχετική καταγγελία στον ΕΟΤ και την αστυνομία.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έφτασε στο cretalive, η εκδρομή είχε οργανωθεί από γραφείο του Ηρακλείου και είχαν δηλώσει συμμετοχή 87 μέλη και φίλοι του Συλλόγου από ολόκληρη την Κρήτη. Όλοι τους όχι μόνο έδωσαν προκαταβολή αλλά πλήρωσαν εξολοκλήρου το συνολικό ποσόν της εκδρομής.

Όμως την Κυριακή 30/9/2018, ημερομηνία αναχώρησης, βρέθηκαν προ εκπλήξεως στα λιμάνια Ηρακλείου και Σούδας, καθώς οι σχετικές κρατήσεις δεν είχαν γίνει και δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τον πράκτορα ήδη από την Πέμπτη 27/9/2018.

Όπως αναφέρουν όλα αυτά γίνονται "σε καιρούς που έχουμε ανάγκη όμορφες στιγμές και ξενοιασιά, ανάγκη να ξεφεύγουμε από τις δυσκολίες των καιρών αλλά και τα σημαντικά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουμε τα μέλη ενός Συλλόγου ασθενών και στη συγκεκριμένη περίπτωση ηλικιωμένων, του πιο ευαίσθητου μέρους της ελληνικής κοινωνίας".

Πηγή: cretalive.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα