Κρήτη: Αυτή είναι η τετραμελής οικογένεια που αγνοείται (ΦΩΤΟ)

Κορυφώνεται η αγωνία για τους τέσσερις αγνοούμενους στην Κρήτη, το αυτοκίνητο των οποίων παρασύρθηκε χθες το βράδυ στο Γεροπόταμο Μεσαράς κι έκτοτε αγνοείται η τύχη τους.

Πρόκειται για μια 30χρονη και τον 29χρονο σύζυγό της, την 21χρονη αδερφή της 30χρονης και την 58χρονη μητέρα τους.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, χθες, το ζευγάρι έφυγε από το Λασίθι, αφήνοντας το παιδί τους, και πήγαν πήραν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας προκειμένου να παρευρεθούν σε γάμο συγγενικού τους προσώπου στις Μοίρες.

Κατά

την επιστροφή τους όμως εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή, φαίνεται πως πήραν λάθος δρόμο και κατέληξαν κοντά στον Γεροπόταμο ο οποίος είχε "φουσκώσει".

Τα ορμητικά νερά τους παρέσυραν με αποτέλεσμα στη 1 τα ξημερώματα η 30χρονη να καλεί την άμεση δράση ενημερώνοντάς την για την κατάσταση.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η γυναίκα φαίνεται να είπε "Τρέξτε γιατί πνιγόμαστε" ενώ στη συνέχεια κόπηκε η σύνδεση.

Οι αρχές αμέσως έστησαν μεγάλη επιχείρηση κι έχοντας το στίγμα του κινητού άρχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Η 30χρονη είναι μητέρα ενός παιδιού λίγων μηνών. “Γέννησε το καλοκαίρι, έκανε πολιτικό γάμο και ετοιμαζόταν να παντρευτεί και με θρησκευτικό” λέει στο newsit.gr ξαδέρφη της. “Μάλιστα, με συμβουλευόταν και με ρωτούσε διάφορα πράγματα σχετικά, γιατί έχω παντρευτεί πρόσφατα με θρησκευτικό” συμπληρώνει και εξηγεί πως η 30χρονη “άφησε το μωρό της στην πεθερά της στο Καλό Χωριό για να πάει, με το σύζυγό της, τη μητέρα της και τη μικρότερη αδερφή της, η οποία είναι ελεύθερη, σε γάμο συγγενικού προσώπου που έγινε κοντά στις Μοίρες”.

Πηγή φωτό: newsit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα