Κωσταντινίδης: Να μπούμε αποφασισμένοι και να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ

Για ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ, το που πιστεύει ότι θα κριθεί, αλλά και το πως αισθάνεται ο ίδιος καθώς θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του, μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ3:

Για το Άρης - ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα μετά από τέσσερα χρόνια: «Σίγουρα

έχουν λείψει αυτά τα ματς από την Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα. Πάντα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Ένα ματς που δεν θα έχει σχέση με αυτό του Κυπέλλου. Και το γόητρο και οι τρεις βαθμοί παίζουν μεγάλο ρόλο και για εμάς και για την αντίπαλη ομάδα. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε μέσα στην έδρα μας με τον κόσμο μας για τους τρεις βαθμούς».

Για το ότι έχει παίξει και με την φανέλα του ΠΑΟΚ σε τέτοιο ντέρμπι: «Δεν το σκέφτομαι καθόλου. Η ομάδα μου τώρα είναι ο Άρης και είμαι πολύ χαρούμενος εδώ πέρα. Όπως είπα θέλουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε μία ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα».

Για το αν συζητιέται το ντέρμπι μεταξύ των παικτών: «Όλα τα παιδιά έχουν καταλάβει ότι είναι ένα σημαντικό ματς για εμάς, όχι μόνο για το γόητρο, αλλά και για να παραμείνουμε στις υψηλές θέσεις. Από την αρχή της χρονιάς ξέραμε ότι η ομάδα μας έχει πολύ καλό υλικό. Τα περισσότερα ματς εξαρτώνται από εμάς. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για το καλύτερο δυνατό»

Για το πως νιώθει ο ίδιος: «Ο ποδοσφαιριστής τρέφεται από τα ματς, θέλει να αγωνίζεται. Οι προπονήσεις είναι καλές, αλλά αν δεν αγωνίζεσαι δεν έχεις ρυθμό. Χάρηκα που έπαιξα στη Ν. Σμύρνη, μακάρι και η ομάδα να έπαιρνε τους τρεις βαθμούς. Είμαι πολύ καλά, είμαι 100% επαγγελματίας και περιμένω την απόφαση του προπονητή μου, είτε να παίξω στη βασική ενδεκάδα, είτε ως αλλαγή».

Για το που θα κριθεί το ντέρμπι: «Έχω πει και παλαιότερα πως τα ντέρμπι, πέρα από τις τακτικές και τις αναλύσεις ξεκινά από το 50-50. Είναι ποιος το θέλει περισσότερο. Εμείς πρέπει να ξεκινήσουμε αποφασισμένοι για να το δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι και πιο δυνατοί από τον ΠΑΟΚ».

Για το αν είναι πρόβλημα το ότι ο Άρης έχει πολλούς νέους παίκτες: «είναι κάτι που είναι μειονέκτημα μας, αλλά πιστεύω πως αυτά τα παιχνίδια τα κερδίζει η θέληση και το πάθος».

Για το κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Οι φίλαθλοι του Άρη έδειξαν σε όλα τα ματς πως στηρίζουν την ομάδα. Θέλουμε να είναι δίπλα μας, με την φωνή τους, να μας ωθήσουν ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Keywords
Τυχαία Θέματα