Κοντά σε ΜακΓκι ο Άρης, τι γίνεται με Μποχωρίδη

Μια ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γκάρι ΜακΓκι βρίσκεται ο Άρης. Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία και πλέον απομένουν μόνο οι τελικές λεπτομέρειες των διαπραγματεύσεων για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Αμερικανού από τους "κιτρινόμαυρους".

Ο σέντερ ύψους 2,10, την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Κύμης και αναδείχθηκε δεύτερος ριμπάουντερ έχοντας μαζέψει 172 και μετρώντας 10,08 πόντους μ.ο.

Έχει αγωνιστεί σε ομάδες στην Τουρκία, Γερμανία, Γαλλία,

το Κόσσοβο, τη Ρουμανία και την Ισπανία, ενώ τη σεζόν 2015/16 φόρεσε τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου έχοντας 8,6 πόντους, 5,5 ριμπάουντ κατά μέσω όρο.

Τι γίνεται με Μποχωρίδη

Εξελίξεις στο θέμα του Λευτέρη Μποχωρίδη αναμένεται να υπάρξουν άμεσα. Η ΚΑΕ Άρης σήμερα εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας αποχαιρετούσε τον παίκτη, ωστόσο μόλις λίγα λεπτά μετά την ανάρτησή της, την ακύρωσε κατεβάζοντάς την από την επίσημη ιστοσελίδα της.

Όπως προκύπτει, οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών άλλαξαν εντυπωσιακά - προφανώς ανατρέποντας το σκηνικό μέχρι τότε - και αποφασίστηκε άμεσα να αποσυρθεί η ανακοίνωση. Μένει να φανεί τις επόμενες ώρες εάν πράγματι υπάρχουν ελπίδας παραμονής του Μποχωρίδη στον Άρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα