Κολλημένος στο μηδέν ο Άρης, νέα "γκέλα" στην έδρα της Καλλιθέας

Δεύτερη συνεχόμενη "λευκή" ισοπαλία για τον Άρη, που μετά την εντός έδρας "γκέλα" με τα Τρίκαλα, έμεινε στο 0-0 και με την Καλλιθέα στο "Ελ Πάσο" για την 20ή αγωνιστική της Football League.

Οι "κιτρινόμαυροι" βέβαια δικαιούνται να διαμαρτύρονται για κανονικό γκολ που τους ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον επόπτη Σταματάκο στο 75ο λεπτό, αλλά έπρεπε να μετρήσει καθώς

ο Διαμαντόπουλος που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα καλυπτόταν από τον αμυντικό της Καλλιθέας, Ντιακιτέ (δείτε ΕΔΩ την εικόνα). Να σημειωθεί ότι νωρίτερα είχαν ακυρωθεί άλλα δύο γκολ του Διαμαντόπουλου, στα οποία όμως οι υποδείξεις οφσάιντ του βοηθού Παγούρα ήταν σωστές.

Στο 19΄ ακυρώθηκε σωστά το πρώτο γκολ του Διαμαντόπουλου, που ήταν πράγματι σε θέση οφσάιντ. Στο 31΄ ο Διαμαντόπουλος έστειλε ξανά την μπάλα στα δίχτυα, αλλά αυτή τη φορά ήταν εκτεθειμένος ο Χαντί που του έδωσε την ασίστ, με το γκολ να ακυρώνεται και πάλι, σωστά, με υπόδειξη οφσάιντ του βοηθού.

Πλέον, η "μάχη" της ανόδου παίρνει "φωτιά", με τον ΟΦΗ που νίκησε εκτός έδρας τον Αιγινιακό με 3-0 να μειώνει στους -2 βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Άρη.

Ο Άρης κυριάρχησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχοντας την κατοχή της μπάλας και αρκετές ευκαιρίες για γκολ, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Θεοδωράκη να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση.

Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες. Ο Άρης μετά από αποβολή του Μπούρμπου στο 86ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα.Για την Καλλιθέα αποβλήθηκε ο Μάκο στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων με δεύτερη κίτρινη κάρτα λόγω καθυστέρησης.

Οι "κιτρινόμαυροι" σπατάλησαν πολλές φάσεις και έμειναν για δεύτερο σερί ματς στο 0-0 και 5ο συνολικά στο πρωτάθλημα, όπου πλέον μετρούν 15 νίκες και 5 ισοπαλίες χωρίς τέρματα. Βέβαια, "φωνάζουν" δίκαια για την διαιτητική απόφαση στο ακυρωθέν γκολ, που τους στέρησε δύο βαθμούς.

Συνθέσεις:

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Κορακάκης): Θεοδωράκης, Συριόπουλος, Ζεζάι, Χοτζάλι, Ντιακιτέ, Παπαγελλής, Καντέ, Μάκο, Παυλής(68’ Μίγγος), Γκέτσι(85’ Τζιτζικαλάκης), Ζυγκερίδης(54’ Τατσόπουλος).

ΑΡΗΣ (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Μαραγκός, Δεληζήσης, Βαλεριάνος(46’ Μπούρμπος), Μουμίν, Παυλίδης, Πλατέλλας, Ντούνης(66’ Μιλούνοβιτς), Χαντί(74’ Μπαστακός), Διαμαντόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα