Κάλεσμα του ΑΣ ΠΑΟΚ στο συλλαλητήριο στην Καμάρα - Στηρίζει όλες τις πρωτοβουλίες διαμαρτυρίας

Κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ για να συμμετάσχει ειρηνικά και μαζικά στο αυριανό (8/3) συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην Καμάρα στις 18:00, έκανε ο ΑΣ του συλλόγου.

Ανακάλυψε τις νέες αφίξεις στα PAOK FC Official Store και store.paokfc.gr

"Όλα τα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ

θα ενώσουν τη φωνή τους απέναντι στην πρωτοφανή και βάναυση καταπάτηση κάθε έννοιας δικαίου, απέναντι σε όποιον απεργάζεται σχέδια εναντίον του ΠΑΟΚ", αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Ο Ερασιτέχνης του Δικεφάλου τονίζει ότι θα στηρίξει όλες τις πρωτοβουλίες διαμαρτυρίας απέναντι στον πόλεμο που δέχεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και κάνει λόγο για πρωτοφανή και αυθόρμητη συσπείρωση όλων των ΠΑΟΚτσήδων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ:

"Μετά τη σκανδαλώδη απόφαση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού οργάνου, γινόμαστε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς και αυθόρμητης συσπείρωσης όλων των ΠΑΟΚτσήδων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ θα είναι ο θεματοφύλακας αυτής της ενότητας και θα στηρίξει όλες τις πρωτοβουλίες διαμαρτυρίας απέναντι στον πόλεμο που δέχεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Καλούμε όλο τον κόσμο να συμμετάσχει ειρηνικά και μαζικά στο αυριανό συλλαλητήριο στις 18:00 στην Καμάρα. Όλα τα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ θα ενώσουν τη φωνή τους απέναντι στην πρωτοφανή και βάναυση καταπάτηση κάθε έννοιας δικαίου, απέναντι σε όποιον απεργάζεται σχέδια εναντίον του ΠΑΟΚ.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ"

Keywords
Τυχαία Θέματα