Κιθ Μπένσον: Έρχομαι σε μεγάλη ομάδα, μου είπε τα καλύτερα ο Ουάιτ για Αρη

Ο Κιθ Μπένσον ετοιμάζεται να ενσωματωθεί τη Δευτέρα στην προετοιμασία του Αρη, 48 ώρες πριν τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ.

Στις πρώτες του δηλώσεις έδειξε ιδιαίτερα αισιόδοξος με το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του, ενώ αποκάλυψε ότι ζήτησε πληροφορίες από τον Οκάρο Γουάιτ για τον Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 29χρονος σέντερ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ

Άρης:

Για την ομάδα: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στον Αρη. Γνωρίζω ότι είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία που έχει έναν πολύ καλό προπονητή. Χαίρομαι που θα μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω σε ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό και υψηλού επιπέδου σαν το ελληνικό αλλά και στο Basketball Champions League που είναι επίσης μια απαιτητική και υψηλού επιπέδου διοργάνωση. Επίσης είδα στο YouTube κάποια παιχνίδια της ομάδας και διαπίστωσα πως εκτός από μεγάλη παράδοση, διαθέτει ενθουσιώδεις φιλάθλους που δημιουργούν εξαιρετική ατμόσφαιρα στα παιχνίδια της ομάδας».

Για αυτά που του είπε ο Οκάρο Γουάιτ: «Μου είχε πει τα καλύτερα για την εμπειρία του στον Αρη. Έχει τις καλύτερες εντυπώσεις από την ομάδα και την πόλη».

Για τον εαυτό του σχολίασε: «Είμαι ένας παίκτης που μπορώ να παίξω καλή άμυνα, να σκοράρω στο ποστ και να σουτάρω από μέση και μακρινή απόσταση. Προσπαθώ να κάνω κάθε φορά ό,τι χρειάζεται για να κερδίζει η ομάδα. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που με ενδιαφέρει, αν μου ζητηθεί μπορώ να ηγηθώ της ομάδας. Έχω την εμπειρία να το κάνω».

Keywords
Τυχαία Θέματα