Με μπύρες, λουκάνικα και μουσική γιόρτασαν το Oktoberfest στη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ&VIDEO)

Χιλιάδες κόσμου πλημμύρισαν από το πρωί τις εγκαταστάσεις της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης προκειμένου να λάβουν μέρος στη μεγάλη γιορτή μπύρας, το Oktoberfest, η οποία πραγματοποιείται για δέκατη τέταρτη φορά στη Θεσσαλονίκη.

Όσοι έφτασαν στη μεγάλη γιορτή κρατώντας ένα ποτήρι μπύρα διασκεδάζουν με φίλους και γνωστούς,

ενώ μικρά παιδιά παίζουν και χορεύουν.

Οι επισκέπτες δοκιμάζουν γευστικές μπύρες διαφόρων ειδών, σπεσιαλιτέ βασισμένες σε αυθεντικές συνταγές από τη Γερμανία, ενώ απολαμβάνουν παραδοσιακή βαυαρική μουσική.

Πέρσι διατέθηκαν περίπου 2.400 λίτρα μπίρας ενώ φέτος αναμένεται να διατεθούν περίπου 3 χιλιάδες λίτρα μπίρας από τρία είδη. Stella, Franziskaner και Βecks.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την πολυμελή μουσική μπάντα «Donau Express» από το Schwarzwald, το οποίο θα έρθει ειδικά για την εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη από τη Γερμανία, καθώς και ξεναγήσεις στους χώρους της Γερμανικής Σχολής.

Η είσοδος είναι δωρεάν ενώ ο επισκέπτης θα πληρώσει ο,τι καταναλώσει. Οι μπύρες κοστίζουν από 3 έως 6 ευρώ. Οι πόρτες του Oktoberfest θα είναι ανοιχτές μέχρι τις 11 το βράδυ, οπότε μη διστάσετε να περάσετε και να απολαύσετε λουκάνικα και άλλα εδέσματα σε συνδυασμό με κρύα μπύρα!

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του thestival.gr:

Keywords
Τυχαία Θέματα