Κίνηση ΠΑΟΚ για Ολιβέιρα- Η ΦΩΤΟ του Γ. Σαββίδη

Ο Αμπέλ Φερέιρα ζήτησε την απόκτηση του Σέρτζιο Ολιβέιρα, ως πρώτη μεταγραφική επιθυμία στην τεχνική του ΠΑΟΚ.

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Ο 40χρονος προπονητής πήγε σήμερα στην Ολλανδία και θα έχει επαφές με τους επιτελείς του Δικεφάλου. Το πρώτο του αίτημα είναι η μεταγραφή

ενός παίκτη που τον ξέρει καλά από το πορτογαλικό πρωτάθλημα, αλλά παράλληλα και έναν παίκτη που γνωρίζει και το περιβάλλον του ΠΑΟΚ, αλλά και μπορεί να του δώσει λύσεις. Ο λόγος για τον Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ από την πλευρά τους υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό, καθώς πιστεύουν ότι υπάρχουν περιθώρια διαπραγμάτευσης με την Πόρτο, παρότι ο Ολιβέιρα ανήκει στο ρόστερ της πορτογαλικής ομάδας και έχει ξεκινήσει προετοιμασία μαζί της,

Η σημερινή ημέρα θα είναι κρίσιμη, όσον αφορά τον Σέρτζιο Ολιβέιρα, αφού θα φανεί αν υπάρχουν περιθώρια ένταξης του Πορτογάλου μέσου στο ρόστερ του Δικεφάλου, σε μια κομβική θέση για τους «ασπρόμαυρους».

Η επιβεβαίωση από Γ. Σαββίδη

Με ανάρτησή του στα Social Media, ο Γιώργος Σαββίδης επιβεβαίωσε εμμέσως την κίνηση του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Το μέλος του Δ.Σ της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Γιώργος Σαββίδης, με ποστάρισμα στα Social Media, «έδειξε» τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την κίνηση του Δικεφάλου για την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία από τον Λευκό Πύργο, με τον Ολιβέιρα να κρατάει το Κύπελλο στα χέρια του, θέλοντας με τη σειρά του να δώσει το... στίγμα του για το συγκεκριμένο γεγονός.

Δείτε το σχετικό ποστ:

Keywords
Τυχαία Θέματα