Κικίλιας: Ο Μητσοτάκης "οργώνει" την Ελλάδα, ο Τσίπρας κάνει ταξίδια εντυπώσεων στα Σκόπια

Επίθεση στην κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει ο Βασίλης Κικίλιας για τη Συμφωνία των Πρεσπών επισημαίνοντας πως στα Σκόπια επικρατεί εύθυμο κλίμα ενώ στη Μακεδονία κατήφεια και προβληματισμός. Σε συνέντευξή του ο κ. Κικίλιας κάνει λόγο για βαριά οικονομική ζημιά στη Μακεδονία καθώς «10.000 μακεδονικά προϊόντα τίθενται

εν αμφιβόλω και μια επιτροπή κάποιων Ευρωπαίων γραφειοκρατών θα αποφασίσει μετά από τρία χρόνια για το τι τίτλο θα φέρουν. Η απόλυτη ήττα» λέει χαρακτηριστικά.

Ο Τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ αναφερόμενος στις επερχόμενες εκλογές τονίζει πως οι Έλληνες θα «δώσουν την απάντησή τους στα ψέματα και τις κοροϊδίες του κ. Τσίπρα, στην υπερφορολόγηση των λαϊκών στρωμάτων και φτωχοποίηση της μεσαίας τάξης» προσθέτοντας πως «όσο ο κ. Τσίπρας κάνει ταξίδια εντυπώσεων στα Σκόπια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης «οργώνει» την Ελλάδα. Αυτοδιοίκητες, Ευρωεκλογές και Εθνικές εκλογές θα έχουν το ίδιο αποτέλεσμα: Την αποδοκιμασία του κ. Τσίπρα» λέει.

Αναφερόμενος στο οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ ο κ. Κικίλιας ασκεί κριτική στους εταίρους μας οι οποίοι, όπως λέει έχουν ευθύνη «γιατί αποδέχτηκαν την άγρια υπερφορολόγηση των Ελλήνων κατά την τετραετία Τσίπρα» τονίζοντας πως «εμείς αποδείξαμε και στο παρελθόν (ΦΠΑ στην εστίαση, φόρος κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης) ότι η μείωση των φορολογικών συντελεστών είναι αναπτυξιακό κίνητρο και επιτρέπει στην αγορά να αναπνεύσει, στους εμπόρους και μικρομεσαίους επιχειρηματίες να έχουν κέρδη για να μπορούν να προσλάβουν και άλλο κόσμο.

Αυτή η ακριβώς είναι η καρδιά του προγράμματος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η πάση θυσία μείωση της φορολογίας μαζί με ένα εμπροσθοβαρές πρόγραμμα επενδύσεων, συνδυασμένο με μεταρρυθμίσεις που θα αυξήσει το ΑΕΠ της χώρας, θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και θα βελτιώσει σημαντικά το πορτοφόλι της μέσης ελληνικής οικογένειας. Είναι τόσο ρεαλιστικό, άρα και ελκυστικό, αυτό το οικονομικό μοντέλο που ήδη ο Μ. Βέμπερ, υποψήφιος του ΕΛΚ για επικεφαλής της Κομισιόν, υιοθέτησε τη πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη.»

Όσον αφορά τα ελληνοτουρκικά ο Τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ επισημαίνει πως μετά τη συνάντηση Τσίπρα-Ερντογάν στην Άγκυρα, της οποίας το περιεχόμενο δεν δημοσιοποιήθηκε, αποκάλυψε ότι η συζήτηση έγινε κυρίως για τα ενεργειακά. «Τότε σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να με αποδοκιμάσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα