Ζάχαρης: Η κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης έχει την υπογραφή Δανιηλίδη!

Ανακοίνωση σχετικά με τις πρωροβουλίες που λαμβάνει για θέματα αστυνόμευσης ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, εξέδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος, Ηλίας Ζάχαρης.

Ο κ. Ζάχαρης χαρακτηρίζει "κροκοδείλια" τα δάκρυα που χύνει ο κ.Δανιηλίδης για την έλλειψη αστυνόμευση, αναφερόμενος στις υπογραφές που συγκεντρώθηκαν για την ενίσχυση του τοπικού ΑΤ.

"Η κατάργηση του Α.Τ. Νεάπολης έχει το ονοματεπώνυμο του γιατί αυτός διευκόλυνε τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ,

Νίκο Τόσκα να το καταργήσει" σημειώνει ο κ. Ζάχαρης και προσθέτει: "Γιατί να κρατήσει το ΑΤ Νεάπολης, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ όταν ο κ.Δανιηλίδης από το 2014 έχει αναθέσει τη φύλαξη των εγκαταστάσεων του Δήμου σε ιδιωτικές εταιρείες ασφάλειας έναντι 300.000 ευρώ έχει πάρει θέση υπέρ των συγχωνεύσεων Αστυνομικών Τμημάτων, όπως ονομάστηκε η κατάργηση του Α.Τ. Νεάπολης (δήλωση 23 Σεπτεμβρίου 2016). Δεν έθεσε ποτέ θέμα επανίδρυσης του ΑΤ Νεάπολης. Η Νεάπολη θα είχε δικό της τμήμα, αν ο Δήμος της έκανε ότι έκαναν οι δήμοι Φυλής και Βάρης στην Αθήνα που διέθεσαν δημοτικό χώρο για να απαλλάξουν την ΕΛΑΣ από το βάρος των λειτουργικών έξόδων. Ο κ.Δανιηλίδης αρνήθηκε να κάνει το ίδιο, γιατί ήθελε να κατασκευάσει ο Δήμος χώρο για το τμήμα, πρόταση την οποία έκανε επανειλημμένα, αλλά δεν προχώρησε, όπως λέει ο ίδιος. Δεν τον ενδιέφερε η ασφάλεια, η κατασκευή τον ενδιέφερε! Αν τον ενδιέφερε η ασφάλεια, θα είχε αναζητήσει την συναίνεση της κοινωνίας και όχι των διορισμένων αντιδημάρχων του".

Ο κ. Ζάχαρης σημειώνει ότι ο Σίμος Δανιηλίδης δεν έθεσε το θέμα του ΑΤ Νεάπολης "ούτε στην επιστολή στον πρωθυπουργό στις 16 Φεβρουαρίου 2017, ούτε στη σύσκεψη με τον ΓΓ Δημόσιας Τάξης στις 23 Σεπτεμβρίου 2017, όπου απλώς ζητά την μετακόμιση του τμήματος σε άλλο κτίριο και δηλώνει ικανοποιημένος από την ανταπόκριση του ΓΓ."

Επειδή, όπως αναφέρει, προτεραιότητα του κ.Δανιηλίδη ήταν η κατασκευή του κτιρίου δε βρέθηκε δημοτικός χώρος, ούτε καν για τη μονάδα άμεσης επέμβασης που προσφέρθηκε να λειτουργήσει η ΕΛΑΣ στον Δήμο μας, με αποτέλεσμα εκατοντάδες συμπολίτες μας, ακόμη και η Ιερά Μητρόπολη, να έχουν καταφύγει υποχρεωτικά σε υπηρεσίες security που τις πληρώνουν από το υστέρημα τους!

Η παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ του Ηλία Ζάχαρη έχει δεσμευτεί ότι θα παραχωρήσει δημοτικό χώρο:

για να στεγαστεί το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης σε ένα από τα δεκάδες κτίρια του Δήμου

για τη λειτουργία μονάδας άμεσης επέμβασης στα Πεύκα!

Η ασφάλεια είναι πάνω από παραταξιακά μικροσυμφέροντα και εργολαβικά μεγαλοσυμφέροντα!

"Ας το κάνει αύριο ο κ.Δανιηλίδης και θα τον χειροκροτήσουμε!

Στη Νεάπολη, στις Συκιές, στον Άγ.Παύλο, στα Πεύκα, πρέπει να αναπνεύσουμε με ασφάλεια!" καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζάχαρης, Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης, Δανιηλίδη,zacharis, astynomikou tmimatos neapolis, daniilidi