Κεντροαριστερά: WIND και OTS αναλαμβάνουν την ψηφοφορία - Πόσο θα κοστίσει

Κατέληξαν τελικά και μάλιστα ομόφωνα στην Κεντροαριστερά, ως προς τις εταιρείες που θα αναλάβουν την online ψηφοφορία για την ανάδειξη αρχηγού.

Στην συνεδρίαση της Επιτροπής Αλιβιζάτου, που ολοκληρώθηκε στις 20:00, οι εκπρόσωποι των υποψηφίων αρχηγών συμφώνησαν ομόφωνα ότι οι δύο εταιρείες που θα αναλάβουν να φέρουν εις πέρας το εγχείρημα είναι η Wind (το hardware)

και η OTS (το software).

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το κόστος και των δύο εταιρειών ανέρχεται σε περίπου 350.000 συν ΦΠΑ (περίπου 420.000 ευρώ).

Επίσης δεν φαίνεται να τίθεται ζήτημα αναβολής της ψηφοφορίας, όπως έγραφε το iefimerida καθώς η OTS είπε ότι της επαρκεί ο χρόνος, ενώ η Wind κράτησε μια επιφύλαξη για τον χρόνο παράδοσης των τάμπλετς, κάτι που σε κάθε περίπτωση δεν θα σημαίνει αναβολή πέραν ίσως της μιας εβδομάδας, όπως εκτίμησε και ο πρόεδρος της Επιτροπής. Μάλιστα τονίστηκε ότι θα ασκηθεί πίεση στην εταιρεία, προκειμένου να είναι τελικά εντός του χρονοδιαγράμματος ήτοι την 5η Νοεμβρίου.

Ο Ν. Αλιβιζάτος ενημέρωσε τους εκπροσώπους των υποψηφίων ότι το θέμα της εξ αποστάσεως ηλεκτρονικής ψηφοφορίας το αφήνει πίσω της η πραγματικότητα. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του Ποταμιού σημείωσε ότι την Δευτέρα θα είναι έτοιμος να καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση για την εξ αποστάσεως ψηφοφορία, δείχνοντας ότι ο Στ. Θεοδωράκης δεν «καταθέτει τα όπλα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκπρόσωπος των Κινήσεων Πολιτών έθεσε θέμα επιστολικής ψήφου.

«Προχωρούμε με τις αποφάσεις για την διαδικασία και όποιες ιδέες και προτάσεις τις βλέπουμε στην πορεία μην ανοίγουμε νέες πληγές» ήταν το πνεύμα της απάντησης του Ν. Αλιβιζάτου για να ξεμπλοκάρει την διαδικασία.

Πηγή: iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα