Καταγγελία σοκ για την Έιζια Αρτζέντο: Πλήρωσε νεαρό άνδρα που την κατηγόρησε για σεξουαλική επίθεση

Σοκ προκαλείΗ καταγγελία που κάνει τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ και αφορά την γοητευτική Ιταλίδα ηθοποιό, Έιζα Αρτζέντο.

Η 42χρονη σταρ βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στο επίκεντρο της δημοσιότητας εξαιτίας του ότι ήταν μια από τις κύριες κατηγόρους στο σκάνδαλο Γουάινστιν.

Η Αρτζέντο, μαζί με τον Ρόουζ ΜακΓκόουαν, αποτελούν κινητήρια δύναμη πίσω από το φεμινιστικό κίνημα που ξεσκέπασε τη «δράση» ισχυρών ανδρών του χώρου του θεάματος, οι οποίοι εκμεταλλεύονταν επί χρόνια τη θέση τους για να «εξαναγκάζουν» νεαρές ηθοποιούς να πλαγιάζουν μαζί τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με μια καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας μέσω των New York Times, ένας νεαρός ηθοποιός και μουσικός της ροκ, ονόματι Τζίμι Μπένετ, ισχυρίζεται ότι το 2013, όταν ο ίδιος ήταν μόλις 17 ετών, εκείνη τον αποπλάνησε και έκανε σεξ μαζί του.

Μάλιστα, όταν προσέφυγε στην δικαιοσύνη πριν από μερικούς μήνες, η 42χρονη έφτασε σε συμβιβασμό με το «θύμα» της εξαγοράζοντας την σιωπή του έναντι 380.000 δολαρίων.

Στο πλαίσιο του συμβιβασμού, ο 22χρονος σήμερα άνδρας συμφώνησε να μην μιλήσει ποτέ ανοιχτά για τη «σεξουαλική επίθεση» που δέχθηκε από την Αρτζέντο αλλά και να της παραχωρήσει τα δικαιώματα για μια ενοχοποιητική φωτογραφία που έδειχνε και τους δύο μαζί στο κρεβάτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα