"Κάνει πίσω για Λέοβατς η Ντιναμό Ζάγκρεμπ"

Η Ντιναμό Ζάγρεμπ φαίνεται να κάνει πίσω και η μεταγραφή του Μάριν Λέοβατς από τον ΠΑΟΚ είναι στον... αέρα, σύμφωνα με κροατικό δημοσίευμα.

Η ιστοσελίδα "germanijak.hr" φιλοξενεί εκτενές ρεπορτάζ για την περίπτωση του Μάριν Λέοβατς, με τον τίτλο του άρθρου να είναι:

"Μεγάλη στροφή στο Μαξιμίρ, ο Λέοβατς πέρασε ιατρικές εξετάσεις αλλά η Ντιναμό του αρνήθηκε εξαιτίας του αρχηγού της Όσιγιεκ".

Δημοσίευμα που ουσιαστικά αναφέρει πως η μεταγραφή του Κροάτη

μπακ δεν θα προχωρήσει παρά το γεγονός πως όλες οι πλευρές είχαν δώσει τα χέρια.

Αιτία για την ανατροπή στην υπόθεση Λέοβατς, σύμφωνα πάντα με το σχετικό δημοσίευμα είναι ο 25χρονος διεθνής αριστερός μπακ της Όσιγιεκ, Μπόρνα Μπάριτς, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

"Μία απίστευτη κατάσταση συμβαίνει στη Ντιναμό. Μετά την αποχώρηση του Σόσα, οι άνθρωποί της έψαχναν για αριστερό μπακ και φάνηκε πως βρήκαν τον Μάριν Λέοβατς, που στο δεύτερο μισό της χρονιάς αγωνίστηκε στη Ριέκα ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Η Ντιναμό θέλησε να αγοράσει τον πρώην διεθνή, συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ, ο παίκτης πέρασε ιατρικές εξετάσεις, προπονήθηκε με τους προπονητές φυσικής κατάστασης αλλά μπήκε στον πάγο. Και αυτό γιατί τα τελευταία νέα αναφέρουν πως πίσω από αυτή την εμπλοκή βρίσκεται ο αριστερός μπακ και αρχηγός της Όσιγιεκ, Μπόρνα Μπάρισιτς, που κάποτε ήταν μέλος της Ντιναμό".

Το εν λόγο ρεπορτάζ συνεχίζει κι αναφέρεται στους αριθμούς του Λέοβατς σε ΠΑΟΚ και Εθνική Κροατίας, ενώ για πολλοστή φορά αναλύονται τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας της Ντιναμό με τον ΠΑΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα