"Καλή ομάδα ο Άρης, δεν έχει χάσει στα τελευταία 26 παιχνίδια στην έδρα του" (VIDEO)

Δύο δυνατά και δύσκολα παιχνίδια περιμένει κόντρα στον Αρη ο Ντούσαν Κέρκεζ.

Ο Βόσνιος προπονητής μίλησε στο επίσημο κανάλι της ΑΕΛ Λεμεσού και μεταξύ άλλων σχολίασε τους αγώνες με τους "κιτρινόμαυρους".

"Σίγουρα θα είναι πολύ σκληρό, πολύ δυνατό επειδή παίζουμε με έναν δυνατό αντίπαλο. Και τα δύο παιχνίδια θα είναι πολύ δυνατά. Ειδικά το πρώτο παιχνίδι, που είναι στην έδρα τους, για πολλούς λόγους. Ο Αρης είναι καλή ομάδα. Παίζουν σε ένα στάδιο

όπου στατιστικά δεν έχουν χάσει στα τελευταία 26 παιχνίδια", ήταν συγκεκριμένα τα λόγια του τονίζοντας παράλληλα ότι η ομάδα του δεν θα είναι απόλυτα έτοιμη.

"Είναι δύσκολο να πω. Θα είμαστε έτοιμοι περίπου στο 70%. Ετσι κι αλλιώς δεν ήταν μέσα στο πλάνο μας να είμαστε πλήρως έτοιμοι μέχρι τον Αρη. Δεν είναι λογικό να είμαστε πλήρως έτοιμοι. Χρειαζόμαστε περισσότερα παιχνίδια".

Παράλληλα ο Κέρκεζ σχολίασε μεταξύ άλλων και τις λίγες μεταγραφές της ομάδας του, προσπαθώντας να στηρίξει περισσότερο το υπάρχον ρόστερ.

"Είμαι ευχαριστημένος από το ρόστερ. Δεν είχαμε ως πλάνο να φέρουμε πολλούς παίκτες. Περίπου 4-5. Αλλά εξαιτίας της κατάστασης που όλοι γνωρίζουν δεν καταφέραμε να κάνουμε αυτές τις κινήσεις και προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο με τους ποδοσφαιριστές που έχουμε στη διάθεσή μας".

Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη του προπονητή της ΑΕΛ:

Keywords
Τυχαία Θέματα