Γουλιέλμος: Με το μπαν δεν υπάρχει αύριο, χρειάζονται 250 χιλιάδες για να λυθεί

Τις απαντήσεις του στα δεκάδες ερωτήματα που του έθεσαν τα μέλη του Α.Σ. Άρη έδωσε ο ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, τονίζοντας ότι με το μπαν που έχει επιβληθεί στην ομάδα, δεν υπάρχει αύριο.

Αναλυτικά η δεύτερη τοποθέτηση του Δημήτρη Γουλιέλμου:

«Πληρώνουμε υποχρεώσεις από το 2004. Η πρώτη διοίκηση που με πληρωμές μειώνει το χρέος της ΚΑΕ δεν είναι η διοίκηση του Άρθρου 99. Όσο για το ban:

Ήταν 1.650.000 ευρώ όταν το ανέλαβα. Για να εξοφλήσουμε πλήρως τα ban πιστεύω ότι γίνεται με 500-550.000 ευρώ. Κάποιοι δεν έχουν κάνει ακόμα κούρεμα τις απαιτήσεις τους. Όσο για τα λεφτά που χρειάζονται φέτος για να σπάσουμε το ban, θα έφταναν 250.000 ευρώ. Από αυτά εγώ ως διοίκηση έχω τα μισά χρήματα. Η εμπειρία της φετινής χρονιάς μας έδειξε ότι με ban, οι παίκτες κάνλυν ό,τι θέλουν.

Για τον Λάσκαρη δε θέλω να μιλήσω γιατί έχω πει ότι δεν πρέπει να βρίζεις την ιστορία σου.

Πριν πάρω τις μετοχές, υπήρχαν δύο κινήσεις του Α.Σ. και η ομάδα Καπάζογλου. Είχαν κάμνει μία πρόταση στον κ. Λάσκαρη που δεν ήθελε να παραδώσει τις μετοχές. Τελικά τις πήρα εγώ. Κάθε μία ομάδα είχαν πει ότι έχουν κάποια έσοδα για να συνεισφέρουν στην ομάδα. Η ομάδα Καπάζογλου έλεγε ότι θα είχε 350.000 το χρόνο, τους φώναξα την πρώτη μέρα και τους είπα να κάνουμε μία συμφωνία για να είμαστε μαζί. Όσο τα είδατε εσείς, άλλο τόσο τα είδα κι εγώ.

Ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει πριν έρθει ο κόουτς Μαρκόπουλος. Υπάρχει προπονητικό τιμ. Δε θα κάνω εγώ το σχεδιασμό της ομάδας. Ο κόουτς επικοινωνεί και με Έλληνες και με ξένους παίκτες. Το ότι δεν έχουν πάρει δημοσιότητα οι διαπραγματεύσεις είναι για να ολοκληρωθούν με το καλύτερο οικονομικό αποτέλεσμα για την ΚΑΕ. Το μπάτζετ της ΚΑΕ για το καθαρά αγωνιστικό είναι 500.000 ευρώ.

Τα οικονομικά στοιχεία της ΚΑΕ εννοείται ότι μπορεί να τα πάρει ο Α.Σ. Σε πολλά οικονομικά στοιχεία υπάρχει ρήτρα εμπιστευτικότητας που σημαίνει ότι δεν μπορούν να γίνουν κοινή γνώσει. Τα λογιστικά στοιχεία μπορεί να τα πάρει ο Α.Σ., αλλά οι συναλασσόμενοι μαζί μας, μας απαγορεύουν να τα αναφέρουμε.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης επιθυμεί να μείνει στην ομάδα. Έχει κίτρινο αίμα και στο τέλος θα δει την αλήθεια. Κανένας παίκτης πλην 1-2, πέρυσι δε δέχτηκε να κάνει κλειστό συμβόλαιο. Με τον Τολιόπουλο είχαμε συμφωνήσει ότι θα παίξει για ακόμα μία χρονιά, όμως η ΑΕΚ του έκανε τη διπλάσια πρόταση. Αν έρθει μία πρόταση η οποία είναι πολύ υψηλή και επιλέξει ο παίκτης να πάει σε άλλη ομάδα, δεν μπορούμε να τον εμποδίσουμε».

Μετά την δεύτερη τοποθέτηση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Άρης, αλλά και την πρόταση του Λευτέρη Αρβανίτη, τέθηκε ζήτημα να συνεργαστούν οι δύο πλευρές για το καλό της ομάδας, με τον Δημήτρη Γουλιέλμο, να τονίζει ότι θα ξεκινήσει άμεσα συνεργασία με την ομάδα του πρώην προέδρου της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, ενώ ακολούθησε διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών.

Από την πλευρά του ο Λευτέρης Αρβανίτης απευθυνόμενος στον Δημήτρη Γουλιέλμο είπε: «Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα να συνεργαστούμε με κανέναν. Να ακούσεις αυτά που θα σου πούμε... Η τακτική σου στα μπαν είναι λάθος. Άκουσε μας».

Με τον Γουλιέλμο να ανταπαντά: «Με το μπαν δεν υπάρχει αύριο. Δεν μπορώ να δώσω ημερομηνίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα