Κάλεσμα στους φίλους του Ηρακλή για στήριξη

Η φετινή προσπάθεια που ξεκίνησε ουσιαστικά στις 28 Σεπτεμβρίου, όταν και αποφασίστηκε να συμμετέχει ο Ηρακλής στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έχει ειπωθεί πολλάκις ότι χαίρει εκτίμησης και αναγνώρισης από τον κόσμο της ομάδας.

Η παρουσία άλλωστε τόσων πολλών ανθρώπων της οικογενείας (Κατσαμπής, Αναστασιάδης, Βακαλόπουλος και Γκιζέλης στο αγωνιστικό κομμάτι καθώς και του Ερασιτέχνη και του Ιδρυτικού) προσφέρει υγεία και διαφάνεια. Η έλλειψη όμως βασικού χρηματοδότη είναι δεδομένο ότι δυσκολεύει πολύ τους διοικούντες,

καθώς τα μοναδικά έσοδα μέχρι στιγμής προέρχονται από τα διαρκείας και τα εισιτήρια στους εντός έδρας αγώνες. Αυτή η έλλειψη… ρευστού γίνεται προσπάθεια να καλυφθεί μέσω… πολλών και όχι μόνο ενός ατόμου.

Θόδωρος Καράογλου και Μιχάλης Γεράνης ανέλαβαν την πρωτοβουλία για συνάντηση επιφανών μελών της οικογενείας του Ηρακλή. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στις 7 στο Porto Palace και ήδη έχουν προσκληθεί περί τους 80-100 φίλους του Ηρακλή. Στόχος είναι να υπάρξει μεγαλύτερη συσπείρωση και οικονομική συμβολή προκειμένου να «βγει» άνετα η φετινή χρονιά. Αποτελεί εξάλλου και μία προσπάθεια στήριξης στους ανθρώπους που έχουν μπει μπροστά για να συνεχίσει να «ζει» και να υπάρχει-έχοντας μάλιστα φιλοδοξίες για γρήγορη επάνοδο στη φυσική του θέση- ο Ηρακλής.

Πηγή: metrosport.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα