Κ. Παπανάτσιου από Θεσσαλονίκη: Εφικτός ο στόχος για ανάπτυξη 2% φέτος (VIDEO)

"Ήδη τα πρώτα στοιχεία σχετικά με την ανάπτυξη είναι ενθαρρυντικά, ο στόχος του δυο τοις εκατό είναι ένας στόχος που μπορούμε να καλύψουμε. Μετά το τέλος της επιτροπείας θα έρθει νέα εποχή για τη χώρα μας" τόνισε σε δηλώσεις της σε δημοσιογράφους η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου η οποία αυτή την ώρα συναντάται με παραγωγικούς φορείς της πόλης στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

Σχετικά με το ζήτημα της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου αύριο η κα Παπανάτσιου με τους συνεργάτες

της θα επισκεφτούν τελωνεία και ελεγκτικές υπηρεσίες της εφορίας προκειμένου να δώσουν συνέχεια στο μπαράζ ελέγχων που έχει ξεκινήσει για την πάταξη των φαινομένων.

Πρόεδρος ΒΕΘ: Έχουμε ένα εχθρικό τραπεζικό σύστημα

Τα αιτήματα και τους προβληματισμούς του Οικονομικού Επιμελητηρίου και του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης έθεσε επί τάπητος σε συνάντηση του με την υφυπουργό Οικονομικών ο πρόεδρος τους ΒΕΘ, Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

"Αυτά που ζητήσαμε από την κα Παπανάτσιου, τον ίδιο τον πρωθυπουργό αλλά και τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη σήμερα, ήταν η μείωση του φορολογικού συντελεστή, η μείωση των ασφαλιστικών βαρών και η πάταξη της φοροδιαφυγής", ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος.

"Η χώρα μας χρειάζεται επενδύσεις, θέσεις εργασίας οι οποίες μπορούν να γίνουν μόνο με ανάπτυξη", κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα