Κ. Νοτοπούλου: Σκοταδιστικές φωνές να μην κάνουν την εμφάνιση τους στις συνεδριάσεις του Δ.Σ.

Την αντίδραση της Κατερίνας Νοτοπούλου, προκάλεσαν οι τοποθετήσεις των επικεφαλής των παρατάξεων "Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική" και "Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη", Γιάννη Κουριαννίδη και Γιάννη Νασιούλα, στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Οι επικεφαλής δύο δημοτικών παρατάξεων, ζήτησαν στις τοποθετήσεις τους να αφαιρεθεί η αναθηματική πλάκα που έχει τοποθετηθεί επί της λεωφόρου 30ης Οκτωβρίου, πλησίον του Βασιλικού Θεάτρου, προκαλώντας την έντονη, αντίδραση του Σωτήρη Ζαριανόπουλου, από την παράταξη "Λαϊκή Συσπείρωση".

Στην τοποθέτηση της η επικεφαλής

της δημοτικής παράταξης "Θεσσαλονίκη Μαζί", Κατερίνα Νοτοπούλου, κάλεσε την Οργανωτική Επιτροπή του δήμου Θεσσαλονίκης που ανέλαβε τη διοργάνωση των εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της πόλης από τα γερμανικά στρατεύματα, να καταδικάσει "κάθε είδους τέτοιου είδους σκοταδιστική προσέγγιση".

"Υπάρχει μια διάθεση από κάποιους να παραχαράξουν την ιστορία. Το δημοτικό συμβούλιο πρέπει να το τελειώσει μια για πάντα εδώ μέσα. Γιατί διαφορετικά θα φέρουμε όλοι ακέραιη την ευθύνη", τόνισε η κ.Νοτοπούλου.

Τέλος κάλεσε τον δήμαρχο, Κωνσταντίνο Ζέρβα, να αναλάβει πρωτοβουλίες "ώστε σκοταδιστικές φωνές να μην κάνουν την εμφάνιση τους στις συνεδριάσεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα