Κ. Νοτοπούλου: Η υπόγεια οδός στη Μενεμένη υλοποιείται με διαφάνεια σε μόλις 2,5 χρόνια - Θα παραδοθεί τον Νοέμβριο

Αιχμές κατά του δημάρχου Αμπελοκήπων - Μενεμένης και προέδρου της της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, Λάζαρου Κυρίζογλου, αφήνει η υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Αφορμή για την ανάρτηση της κα Νοτοπούλου στη σελίδα της στο Facebook στάθηκε το αίτημα του κ. Κυρίζογλου να παραδοθεί άμεσα το έργο του υπόγειας οδού στην περιοχής της Μενεμένης, διαμηνύοντας μάλιστα πως αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί, θα υπάρξει κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Ο δήμαρχος Αμπελοκήπων

Μενεμένης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη κατά την οποία εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, τονίζοντας πως ο μόνος λόγος που δεν παραδίδεται το έργο είναι ότι θέλει να κάνει τα εγκαίνια σε ημερομηνία που τον βολεύει.

Μάλιστα ο Λάζαρος Κυρίζογλου απέστειλε σήμερα επιστολή στην υφυπουργό Μακεδονίας - Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου και στον προϊστάμενο του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Γεώργιο Αγγελόπουλο για το θέμα της υπόγειας οδού στη Μενεμένη.

Μέσω της επιστολής αυτής, ζητάει την παρέμβαση της κ. Νοτοπούλου για την άμεση παράδοση του δρόμου στην κυκλοφορία.

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η κα. Νοτοπούλου σημειώνει πως πρόκειται για "ένα έργο που υλοποιεί η κυβέρνηση σε μόλις 2,5 χρόνια -με διαφάνεια- και που πρόκειται να παραδοθεί μέσα στην Νοέμβριο", παραθέτοντας μάλιστα τη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Νοτοπούλου:

"Εντύπωση προκαλεί η σπουδή του Δημάρχου κ Κυρίζογλου να καταγγείλει την Κυβέρνηση και την 'αναλγησια' του Υπουργού Υποδομών & Μεταφορών, θέτοντας σε εγρήγορση το ΥΜΑΘ, για ένα έργο που υλοποιεί η κυβέρνηση σε μόλις 2,5 χρόνια -με διαφάνεια- και που πρόκειται να παραδοθεί μέσα στην Νοέμβριο"!
Είναι δίκαιο και γίνεται πράξη".

Keywords
Τυχαία Θέματα