Κ. Νοτοπούλου: Δεν δυσκολεύομαι να πω "Βόρεια Μακεδονία"

Αναφορά στη Συμφωνία των Πρεσπών έκανε σε συνέντευξή της η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία τόνισε πως δεν δυσκολεύεται να αποκαλέσει τη γειτονική χώρα "Βόρεια Μακεδονία".

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Ράδιο Θεσσαλονίκη" και στους δημοσιογράφους Στέφανο Διαμαντόπουλο και Δημήτρη Συρμάτση, η μέχρι πρότινος υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης τόνισε πως η ίδια βλέπει τη Θεσσαλονίκη

ως κέντρο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και πως πρέπει να λυθούν τα προβλήματα με τις γείτονες περιοχές.

«Η Θεσσαλονίκη είναι η πρώτη επιλογή για τον τουρισμό των γειτόνων μας. Αυτό δεν πρέπει να το αξιοποιήσουμε;» διερωτήθηκε η κα Νοτοπούλου.

Κατά τη συνέντευξή της η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης μίλησε και την καθαριότητα της πόλης, τονίζοντας πως είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα: «Δεν υπάρχει προσωπικό. Θα πρέπει να στελεχωθεί άμεσα» υπογράμμισε και υπεραμύνθηκε του δημοσίου χαρακτήρα στην καθαριότητα.

Σε ερώτηση για τον ΟΑΣΘ η Κ. Νοτοπούλου στάθηκε υπέρ της άποψης της συμμετοχής των δήμων μέσω του νέου φορέα (ΑΣΥΘ) ώστε να υποβοηθηθεί ο ΟΑΣΘ και να αγοραστούν νέα λεωφορεία. «Ο δήμος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του και δεν το έκανε μέχρι τώρα» υποστήριξε προτείνοντας και δημοτικές συγκοινωνίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα