Κ. Γκιουλέκας: Ο Ερντογάν δημιουργεί συνεχώς ένταση, έχει απασφαλίσει

Ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας παρότρυνε την κυβέρνηση να μην την ακολουθεί σε αυτόν τον «κατήφορο», αλλά να λειτουργεί με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα, γιατί όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «Ο Ερντογάν για τους δικούς του λόγους δημιουργεί συνεχώς ένταση, έχει απασφαλίσει».

Μιλώντας στην εκπομπή «Ακραίως» στον ΣΚΑΪ, συμπλήρωσε πως: «Όλη αυτή η κατάσταση δεν ωφελεί ούτε την υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, που είναι μείζονος σημασίας, ούτε πρέπει να ακολουθούμε στον κατήφορο την Τουρκία. Προκαλεί συνεχώς, εμείς πρέπει να την αντιμετωπίζουμε

με δύο παράγοντες: υπεύθυνη, ψύχραιμη στάση και αποφασιστικότητα. Πρέπει να βλέπουμε τη γείτονα χώρα μέσα από το πρίσμα της υπόθεσης των δύο παιδιών που κρατούνται στις τουρκικές φυλακές».

Επίσης ο κ. Γκιουλέκας επισήμανε ότι η στάση της Ελλάδας θα πρέπει να είναι ξεκάθαρη, αλλά να στέλνει μήνυμα: «Έχουμε εμπιστοσύνη στις ένοπλες δυνάμεις και είμαστε εδώ. Κανένας δεν θα μας τσακίσει. Η Ελλάδα, δεν πρέπει να ακολουθεί την Τουρκία, θα πρέπει να την εκθέτει στην Ευρώπη για το ποιος είναι ο ταραξίας της περιοχής. Δεν είναι θέμα ηττοπάθειας, αλλά υπεύθυνης και ψύχραιμης στάσης».

Keywords
Τυχαία Θέματα