Ίβιτς: Όλοι είδαν τί έγινε, ας βγάλουν συμπεράσματα

Στα γεγονότα της περασμένης Τετάρτης και φυσικά τον τραυματισμό του στην Λεωφόρο σχολίασε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων "όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο έχουν δει τι έχει συμβεί και μπορούν να βγάλουν συμπεράσματα".

Αναλυτικά τα όσα είπε στη κάμερα της NOVA:

Αρχικά ρωτήθηκε για την κατάσταση της υγείας του: «Καλά είμαι. Δόξα τω θεώ. Μετά από δυο μέρες είμαι καλύτερα, δεν έχω κάποιο πρόβλημα και

αυτό που υπήρχε ελπίζω ότι το αφήσαμε όλοι πίσω και συνεχίζουμε».

Για τις σκέψεις του μετά το βράδυ της Τετάρτης και όσα ακούγονται: «Δε θέλω να σχολιάσω τίποτα από εκείνο το βράδυ. Όσοι έχουν ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, είδαν τι έχει συμβεί και μπορούν αν βγάλουνε συμπεράσματα».

Για το αν έχει επηρεαστεί η ομάδα από τα τελευταία γεγονότα: «Είναι το τέλος της σεζόν, υπάρχει το θέμα της κούρασης. Μετά από 11 μήνες η ομάδα είναι λογικό να αισθάνεται κουρασμένη. Αυτό δεν αφορά μόνο εμάς αλλά και τις άλλες ομάδες των πλέι οφ. Είναι φυσιολογικό και γνωρίζαμε από την αρχή ότι θα γίνει. Βέβαια είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε, να ολοκληρώσουμε τα πλέι οφ με τον καλύτερο τρόπο και να κάνουμε ότι μπορούμε για να βγούμε πρώτοι».

Ερωτηθείς για το αν ο στόχος της πρώτης θέσης παραμένει ακέραιος: «Ο στόχος για την πρώτη θέση θα είναι πάντα αυτό που ζητάω από τους παίκτες μου μέχρι την τελευταία στιγμή, όσο θα υπάρχουν ελπίδες αυτό θα κάνω».

Για τις απουσίες του ΠΑΟΚ στο προσεχές παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Πρέπει να συνεχίσουμε. Αυτά είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Όλο τον χρόνο δεν είχαμε απώλειες, κάποιες μας ήρθαν τώρα στο τέλος της σεζόν. Έχει σχέση και με την κούραση αλλά και λόγω των τιμωριών στα τελευταία παιχνίδια. Πρέπει να προσαρμοστούμε και να δώσουμε ότι καλύτερο για να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι».

Για το κακό ξεκίνημα με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό: «Δεν είμαι ευχαριστημένος από το αγωνιστικό κομμάτι. Υπήρχαν περίοδοι που δεν παίξαμε καλά και άλλες που παίξαμε. Είχαμε ευκαιρίες ειδικά στο πρώτο παιχνίδι. Αυτό είναι φυσιολογικό για όλες τις ομάδες στο τέλος της σεζόν και δεν αφορά μόνο εμάς αλλά όλες τις ομάδες. Δε θα δούμε τώρα όμορφο ποδόσφαιρο. Και πέρυσι όταν βγήκαμε πρώτοι στα πλέι οφ δεν παίξαμε όμορφο ποδόσφαιρο αλλά για να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Το πιο σημαντικό μετά από τόσα παιχνίδια, 11 μήνες, είναι να προσπαθήσεις να πάρεις από τους παίκτες αυτό που πρέπει για να πάρεις τα παιχνίδια. Στο τέλος να πάρεις τις νίκες , τα σκορ που πρέπει. Έχουμε ακόμα 4 παιχνίδια, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα αλλά όπως είναι για μας έτσι είναι και για τις άλλες ομάδες και στόχος μας είναι να παλέψουμε για την πρώτη θέση».

Σχετικά με τον Πανιώνιο: «Έχω ξαναπεί ότι ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που έχει παίξει φέτος καλό και όμορφο ποδόσφαιρο. Καμία σχέση με την περςινή ομάδα. Είναι πολύ καλύτερος φέτος με την αξία τους βρίσκονται εδώ και κατά την άποψή μου θα είναι τα δυο πιο δύσκολα παιχνίδια για μας στα πλεί οφ. Είναι μια ομάδα που ξέρει τι θέλει στο γήπεδο, το έδειξε σε όλο το πρωτάθλημα, έχει έναν καλό και έμπειρο προπονητή που έχει κάνει όλη την Ελλάδα να μιλάνε γι αυτούς και συγχαρητήρια. Βέβαια εμείς πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να βγούμε νικητές».

Keywords
Τυχαία Θέματα