"Όχι" της Αστυνομίας στη μετακίνηση φιλάθλων Πανιωνίου και Λαμίας στη Θεσσαλονίκη

Την απόφαση να απαγορεύσει τη μετακίνηση φίλων του Πανιωνίου και της Λαμίας, ενόψει των κυριακάτικων αναμετρήσεων με τον ΠΑΟΚ και τον Άρη αντίστοιχα, εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις τις αστυνομίας:

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, απαγορεύεται το άνοιγμα θύρας, η διάθεση εισιτηρίων,

καθώς και η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης», την Κυριακή 21-05-2017 και ώρα 17.00, όπου θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ – Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964», στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE, περιόδου 2016-2017, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Επίσης, ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, απαγορεύεται το άνοιγμα θύρας, η διάθεση εισιτηρίων, καθώς και η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση στους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στο γήπεδο της Τούμπας, την Κυριακή 21-05-2017 και ώρα 18.30, όπου θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ – Π.Α.Ε. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των PLAY OFFS του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2016-2017, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα