Ιβάν Σαββίδης: Την Πέμπτη θα συναντηθούμε στην Τούμπα

Στην τιμωρία των επτά αγωνιστικών αναφέρθηκε με δήλωσή του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ενότητας στην "ασπρόμαυρη" οικογένεια, ενόψει της δύσκολης συνέχειας αλλά και του επικείμενου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Όλα τα αυθεντικά προϊόντα του ΠΑΟΚ μόνο στο PAOK

FC Official Store

Μάλιστα, με τη δήλωσή του ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προανήγγειλε την παρουσία του στην προπόνηση της Πέμπτης, η οποία θα είναι ανοιχτή προς τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η δήλωση του Ιβάν Σαββίδη:

"Επτά αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ τις περνάει μοναχικά. Κάποιοι άφησαν την ομάδα «ορφανή» αλλά δεν κατάφεραν να την αποδυναμώσουν. Εμείς παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις, δείχνοντας αποτελεσματικότητα.Ναι, μας περιμένουν δύσκολες μάχες και όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά εμείς δεν πρέπει να υποκύπτουμε σε προκλήσεις και να αναλωνόμαστε σε λεπτομέρειες.

Μόνο αντιλαμβανόμενοι τη δική μας ευθύνη για το μέλλον του Συλλόγου, θα μπορέσουμε να επιτύχουμε τους υψηλότερους στόχους. Σήμερα κοινός μας στόχος είναι να ενωθούμε γύρω από την ομάδα!Σήμερα, όπως ποτέ άλλοτε, οι παίκτες και ο προπονητής πρέπει να αισθανθούν τον παλμό του ΠΑΟΚ, τη δύναμη και τη στήριξη της μεγάλης μας οικογένειας.

Όσο είναι σε ισχύ η τιμωρία που επιβλήθηκε στον Σύλλογό μας, μόνο οι ανοικτές προπονήσεις μας δίνουν αυτή τη δυνατότητα. Την Πέμπτη πρέπει να γεμίσουμε την ομάδα με ενέργεια, να ενισχύσουμε το πνεύμα του ΠΑΟΚ, να δείξουμε στους νέους παίκτες τι σημαίνουν τα χρώματα του συλλόγου μας.Κι εγώ θα είμαι μαζί σας.

Θα συναντηθούμε στην Τούμπα, 19 Οκτωβρίου στις 18:00″ .

Με εκτίμηση,
Ιβάν Σαββίδης"

Keywords
Τυχαία Θέματα