Ο έλεγχος των δανεικών από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τους δανεικούς του ΠΑΟΚ μετά την διακοπή για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων.

Όλα τα αυθεντικά προϊόντα του ΠΑΟΚ μόνο στο PAOK FC Official Store

Έτσι για ακόμα μία εβδομάδας το paokfc.gr, παρουσιάζει όλα τα νέα και τις επιδόσεις των δανεικών

του Δικεφάλου.

Πέδρο Ενρίκε

Νίκητ στο φινάλε για την Καραμπάγκ μέσα στην έδρα της Ίντερ Μπακού, με δύο γκολ του Ν’ντλόβου στο 85′ και στο 92+2′. Ο Πέδρο Ενρίκε ήταν στην 11άδα σε ένα ακόμα παιχνίδι και αντικαταστάθηκε στο 69′ από τον Ισμαΐλοφ.

Ζάιρο

Ο Ζάιρο δεν αγωνίστηκε στην άνετη νίκη της Σέριφ Τίρασπολ επί της Πετροκούμπ με 3-1 για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Μολδαβίας.

Χάρης Χαρίσης-Στέλιος Κίτσιου

Σε τροχιά Play Offs παραμένει η Σιντ Τρούιντεν η οποία απέσπασε ισοπαλία στην έδρα της Λόκερεν με 1-1. Ο Χάρης Χαρίσης αγωνίστηκε σε όλη την αναμέτρηση, ενώ ο Στέλιος Κίτσιου πέρασε σαν αλλαγή στο 78′.

Αμρ Ουάρντα – Δημήτρης Γιαννούλης – Δημήτρης Χατζηισαΐας

Οι τρεις δανεικοί του ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο, αγωνίστηκαν σε ολόκληρη την αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, που βρήκε τους Περιστεριώτες να επικρατούν με 1-0. Χατζηισαΐας και Γιαννούλης ήταν εξαιρετικοί στο αμυντικό κομμάτι, συμβάλλοντας στο να πάρει ο Ατρόμητος ένα ακόμα clean sheet, ενώ ο Ουάρντα ήταν δραστήριος και ταλαιπώρησε αρκετά την άμυνα των Αρκάδων.

Λάζαρος Λάμπρου

O Λάμπρου πέρασε στην αναμέτρηση του Πανιωνίου κόντρα στον Ολυμπιακό στην Νέα Σμύρνη στο 61′ και έδωσε επιθετική πνοή στην ομάδα του, όντας κομβικός στην αντεπίθεση των Κυανέρυθρων, οι οποίοι δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα με 3-4 ελέω του διαιτητή Ευαγγέλου.

Μανώλης Πατράλης

Ο νεαρός μέσος πέρασε σαν αλλαγή στο παιχνίδι στο 73′ με το σκορ ήδη στο 3-1 υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Πλατανιά να γνωρίζει δεύτερη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα.

Νίκος Μελίσσας

Ο Νίκος Μελίσσας έμεινε στον πάγκο στην ήττα της Λαμίας από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας με 4-0.

Νικόλας Ματθαίου

Από τον πάγκο παρακολούθησε ο νεαρός εξτρέμ την εντός έδρας ισοπαλία της Ανόρθωσις κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού, η οποία διατήρησε την ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Μπειϊτάρ Ιερουσαλήμ του Έρικ Σάμπο φιλοξενεί την Νετάνια την Δευτέρα (16.10, 21:00), ενώ η Νέα Σαλαμίνα του Γιώργου Κάκκο υποδέχεται τον Εθνικό Άχνας (16.10, 19:00).

Keywords
Τυχαία Θέματα