Ήττα του Άρη με ανατροπή από τον Ατρόμητο

Ο Άρης ηττήθηκε με σκορ 1-2 από τον Ατρόμητο στο "Κλεάνθης Βικελίδης", στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Super League.

Με αυτό το αποτέλεσμα και σε συνδυασμό με τη νίκη του ΟΦΗ επί της Λαμίας, ο Άρης τερμάτισε 6ος στην κανονική περίοδο σε ισοβαθμία με τους Κρητικούς που υπερτερούν,

με τις δύο ομάδες να μπαίνουν στα πλέι οφ έχοντας από 34 βαθμούς.

Οι "κιτρινόμαυροι" προηγήθηκαν στο 48΄ με γκολ του Ντιγκινί, όμως οι Περιστεριώτες γύρισαν το ματς με γκολ των Ενσικουλού (52΄) και Γκάλο (60΄) μέσα σε οχτώ λεπτά, παίρνοντας μια νίκη χωρίς αντίκρυσμα.

Γενικότερα το παιχνίδι είχε αρκετές φάσεις, με τον Ενινγκ να χρησιμοποιεί πολλά νέα πρόσωπα στο εκτεταμένο ροτέισον του Άρη ενόψει του ημιτελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Μίχαελ Ένινγκ): Έμαν, Σούντγκρεν, Σόουζα, Ρόουζ, Σάσα, Ματίγια, Μπακούτσης (64' Μαρτίνες), Γκάμα (46' Τόνσο), Φετφατζίδης, Λάρσον (46' Ντιγκινί), Μαντσίνι

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Ρισβάνης, Στρούγγης, Μπουσούλατζιτς, Νάτσος, Γκάλο, Χαρίσης, Ενσικουλού (67' Ουμπίδες), Ντε Πο (76' Γιακουμάκης), Μανούσος, Ανδρούτσος (81' Μπαένα).

Keywords
Τυχαία Θέματα