Ήττα για τον ουραγό Απόλλωνα Πόντου από τον ΠΑΣ στα Γιάννενα- Η βαθμολογία

Ο Απόλλων Πόντου ήταν μαχητικός στους "Ζωσιμάδες" και πάλεψε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως λύγισε στο φινάλε και ηττήθηκε με 3-0 στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Super League 2.

Έτσι, οι "κοκκινόμαυροι" παραμένουν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, "κουβαλώντας" και την ποινή αφαίρεσης -6 βαθμών.

Οι Πόντιοι ήταν καλοί στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης και είχαν ευκαιρίες. Τα δεδομένα στο ματς άλλαξαν στο 71ο λεπτό, όταν αποβλήθηκε ο Πορτουλίδης αποβλήθηκε με δεύτερη

κίτρινη κάρτα.

Ο ΠΑΣ εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα κι άνοιξε το σκορ με τον Παμλίδη στο 78ο λεπτό. Ο Κρίζμαν ύστερα από δυο λεπτά (80') νίκησε τον Πολίτη και έκανε το 2-0, ενώ το τελικό σκορ (3-0) διαμόρφωσε ο Λεό με σουτ στο 84ο λεπτό. Η ομάδα των Ιωαννίνων πέρασε μόνη στη δεύτερη θέση, σε απόσταση δυο βαθμών από την κορυφή όπου βρίσκεται ο Απόλλων Σμυρνης.

Συνθέσεις:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Παντελάκης, Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Λιάσος, Σιόντης, Ξύδας, Λεό, Νάουμετς, Παμλίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Γεωργιάδης, Μπρίτο, Χασομέρης, Ολαϊτάν, Πουρτουλίδης, Καλογέτης, Λουφάκης, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Σαμαράς

Η βαθμολογία:

1. Απόλλων Σμύρνης 13

2. ΠΑΣ Γιάννινα 11

3. Πλατανιάς 10

4. Παναχαϊκή 9

5. Εργοτέλης 7

6. Καραϊσκάκης 7

7. Λεβαδειακός 7

8. Χανιά 7

9. Δόξα Δράμας 6

10. Απόλλων Λάρισας 5

11. Κέρκυρα -3

12. Απόλλων Πόντου -6

Keywords
Τυχαία Θέματα