Ήττα για την Εθνική στη Φινλανδία (VIDEO)

Η Εθνική μας ομάδα ηττήθηκε με 2-0 από τη Φινλανδία στο Τάμπερε για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Nations League.

Μετά την κακή εμφάνιση της Παρασκευής παρά τη νίκη επί της Ουγγαρίας στο ΟΑΚΑ, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παρουσίασε

και απόψε απογοητευτική εικόνα γνωρίζοντας δίκαια την ήττα από τους Σκανδιναβούς.

Πλέον, η πρώτη θέση του 2ου ομίλου της 3ης κατηγορίας στη νεοσύστατη διοργάνωση της UEFA μοιάζει με όνειρο για την ελληνική ομάδα και μάλιστα μακρινό, καθώς οι Φινλανδοί έκαναν το "4 στα 4" και με 12 βαθμούς ξέφυγαν στην κορυφή. Η Εθνική έμεινε στους 6 βαθμούς και στην δεύτερη θέση, ενώ την ακολουθούν Ουγγαρία (4 βαθμούς) και Εσθονία (1 βαθμό) που αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 3-3.

Τα γκολ των νικητών τα πέτυχαν ο Σόιρι στο 46΄ και ο Καμαρά στο 90΄, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0, ενώ στο 80΄ ο Λουντ είχε δοκάρι. Η Εθνική είχε καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει με σουτ του Κουλούρη στο 87ο λεπτό, όμως προβλημάτισε με την απόδοσή της στο παιχνίδι.

Συνθέσεις:

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (Κανέρβα): Χραντέτσκι, Αραγιούρι, Τόιβιο, Καμαρά, Σόιρι (86' Πίρινεν), Σπαρβ, Ουρόνεν, Λουντ, Τουόμινεν (91' Καργιαλάινεν), Ραϊτάλα, Πούκι (12' Σκραμπ)

ΕΛΛΑΔΑ (Σκίμπε): Μπάρκας, Μπακάκης, Τσιμίκας, Παπασταθόπουλος (46' Τζαβέλλας), Μανωλάς, Ζέκα, Κουρμπέλης, Φορτούνης, Πέλκας (73' Κουλούρης), Μπακασέτας (55' Χριστοδουλόπουλος), Μήτρογλου

Δείτε τα γκολ του αγώνα:

Keywords
Τυχαία Θέματα