Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου, οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις. Η προπόνηση ήταν απογευματινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (21/10, 19:00), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Επέστρεψε ο Βαλεριάνος, τροχαίο ατύχημα για Σόουζα

Τόσο ο Γιώργος Βαλεριάνος όσο και ο Ούγκο Σόουζα προπονήθηκαν κανονικά. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός των "κιτρινόμαυρων"

που βρέθηκε στην Καβάλα κατά τη διάρκεια της διήμερης άδειας που έδωσε ο Πάκο Ερέρα στους παίκτες, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα. Συγκεκριμένα, κατά την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη στην περιοχή του ΙΚΕΑ τράκαρε με μία γυναίκα που σύμφωνα με πληροφορίες παραβίασε stop. Τα... θετικά μαντάτα σε όλη αυτή την ιστορία, είναι το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής των "κιτρινόμαυρων" δε διατρέχει κάποιο κίνδυνο, καθώς από το ατύχημα προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

Αμφίβολοι Κουέστα και Βέλεθ

Ο Φραν Βέλεθ, που επέστρεψε από την Ισπανία, μπορεί και σήμερα να ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και την Τετάρτη θα δοκιμάσει να μπει με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Χούλιαν Κουέστα συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και τις επόμενες μέρες θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του.

Αγωνία και για Μπάσα

Οι Μίτζεν Μπάσα και Μέργκιμ Μάβραϊ, που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αλβανίας για το UEFA Nations League, έδωσαν το παρόν στη σημερινή προπόνηση με τον πρώτο να ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης, λόγω του τραυματισμού που «κληρονόμησε» από το παιχνίδι με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Ισραήλ (διάταση έξω πλαγίου συνδέσμου στο γόνατο).

Αύριο, Τρίτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Άρη περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

Keywords
Τυχαία Θέματα