Ηρακλής: Φέρνει παίκτες από την Ισπανία ο Ρόκα

Πέντε Ισπανοί ποδοσφαιριστές συμπεριλαμβάνονται στη μεταγραφική λίστα του Ρόκα για τον Ηρακλή. Ο Ισπανός τεχνικός του Γηραιού έχει επιλέξει τερματοφύλακα από την πατρίδα του και εξετάζει άλλες τέσσερις περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση της ομάδας του.

Ο προπονητής του Ηρακλή πρότεινε στη διοίκηση την περίπτωση έμπειρου Ισπανού τερματοφύλακα, για τον οποίο θεωρεί ότι θα του προσφέρει τη σιγουριά, που αναζητά κάτω από τα δοκάρια

και ο οποίος είναι διαθέσιμος να ενταχθεί στο ρόστερ.

Η διοίκηση «άναψε πράσινο φως» για τη συγκεκριμένη επιλογή και αναμένεται η έλευση του Ισπανού τερματοφύλακα στη Θεσσαλονίκη για την ένταξή του στην ομάδα του Ηρακλή.

Επίσης, ο Ρόκα έχει καταλήξει σε μια συγκεκριμένη λίστα πέντε συνολικά Ισπανών ποδοσφαιριστών, τους οποίους πρότεινε στη διοίκηση, σημειώνοντας ότι τους κρίνει ικανούς να βοηθήσουν άμεσα στη νέα προσπάθεια και είναι ελεύθεροι να μεταγραφούν.

Στη λίστα συμπεριλαμβάνεται – βεβαίως – ο Χοσέ Κάσες, ο Ισπανός γκολκίπερ, που αναμένεται να αποκτηθεί και άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές από τα πρωταθλήματα της Ισπανίας.

Πλεονέκτημα για την ομάδα του Ηρακλή αποτελεί ότι ο Ρόκα είναι γνώστης της Ισπανίας και έχει καλή εικόνα για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται εκεί.

Μάλιστα κατά την παραμονή του στην Ιβηρική χερσόνησο ο τεχνικός των «κυανόλευκων» θα έχει επαφές με ποδοσφαιριστές και δεν αποκλείεται με την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη να υπάρξουν εξελίξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα